Parempi ettei mene niiden sellaisten ihmisten luo, jotka eivät ymmärrä. Itsepähän tieni valitsen - ja sitä kuljen? Vai valitseeko tie minuta. Jos jotain seuraan, niin Jumalan varjoa, koska en voi kuvitellakaan saada häntä omakseni, hän on kaikkien. Onhan se sekin tie, että uskoo Jumalan olevan olemassa, mutta ei välitä. Kulkee kuin ei olisi. Ihmisten järjestelämät ovat vääriä siinä se on.

Yöllä heräsin ajatuksena, että se koo tukiaseman chatissä oli oikeassa, minulla on mania - ja otin heti lääkkeen, koska unen pitää olla normaalia.

Pesin astiat, koska tahdon että ei mene eteenpäin raporttiin, että ei pysty selviytymään kotiaskareista. Banaanikärpäsiä oli tullut paljon, koska tiskipöydälle oli jäänyt Rainbow - mehupurkki. Koetin tappaa pari niistä keittiön ikkunaan - ja ajattelin, että onneksi minulla on muitakin ystäviä kuin nämä banaanikärpäset. Joskus aikoinaan läänintaiteilijan vetämä kirjoittajaryhmä synnyinkaupungissa oli hyvä. Hän sanoi tälle naiselle, että kirjoita sinä vain niistä kissoista. Tälle, joka ei kertonut mistähän olisi saanut sen videokameran. II-vaihe TEAK:iin olisi tipahtanut ja vähän tehtävistä oppinut. Ihminen täytyy tuntea läpikotaisin, ennen kuin hänet voi hyväksyä osaksi elämäänsä. Ovathan ystävätkin osa elämää, ei vain se rakastettu. On hyvä, jos oppii tuntemaan sellaisia ihmisiä, jotka eivät elä sitä perinteistä normaalia elämää. Mies ajatteli, että elämä täällä Suomessa voisi olla EAT & BEAT. Voi olla, en tiedä että vielä CHEAT. Luuleeko, että täällä toimii CHEAT & HEAT. Että esim. nainen kuumenee, kun toinen pettää. Luulen, että yksi suomalaine poikaystäväni luuli.

päivän sana: KUULUA - to belong / to hear. Ja KUULU - the well-known.

Pitää vielä muistuttaa juhannuksesta, kun tuli mieleeni - ilman alkoholia ja katsoin, että väki ei ole sen kummempaa kuin Valtimolla ja kotipaikkakunnallani. Ja ihanista ihanin takki : INTIAANEJA minulle, joka sanoin UGRI-runoillasa, että ne olivat vapaita nuo ugrit kuin USA:n intiaanit. Sitten urduillaan. Hyvä ystävä laittoi ihanai valokuvia sieltä päin. Sitten kun ihmiset BRASSAA autoillaan niin minä tiedän kenen sydän minulla on. >>mistä mies, nimen ties, kuka ties, toinen mies, kuka ties, viimein mies, mies vie ties<<<.

Niin paljon minä sitä toista miestä odotin, eikä hän koskaan tullut.

Pesin astiat. Patja on mennyt kaakaoon. Muslimihäistä en tiedä. En tiedä sitäkään, mistä miehelle sormus. Tai että uskallanko pitää miehen antamaa sormusta (futuuri) sormessa, jos se katoaa. Tai että kuinka monta ruumista sellainen CRIME REPORTER on nähnyt.

Toivottavasti CH yhdestä kerrasta oppi, että äitiinei voi luottaa! Ostettiin Vuosaaren kioskista karkkia, myös yksi suklaakolikko. CH söi omat karamellinsa, suklaakolikko oli minulla - ja minä söin sen. Itkuan siitä tuli. Että toivottavasti osaa seuraavalla kerralla vaatia itselleen karkkinsa minulle. Se laulu, johon ei ole säveltä, yhden hyvän paikan opettajalle - paikan jossa kerroin improsadun Suomen eräälle arvostetuimman kirjailijan pojalle. Se runo:

 

MÄ OLEN CRAZY APINA
JA TÄÄ ON CRAZY KAPINA
SIIS KATSO IPINA,
MIKÄ AIKUISISSA VIKANA.

(vai joko tämä oli täällä?)

Ei sit huom., yhtään pidä tehdä lisää, jos ei herätä kiinnostusta.

Toisaalle lähti teksti:
- Kuule sinä (hyvä) Irja, Raamattu on kurja kirja.

Kyllähän se tommosen uskaltais tehdä, koska voi selittää, että kässärissä luki PYHÄ KIRJA. Ja näyttelijä selittää, että JOO JOO, KYLLÄ NÄITÄ VIRHEITÄ JA EREHDYKSIÄ TAPAHTUU. Kannatti lähettää, koske edellisestä proggiksesta tuli rahaa. Kun vielä löytyisi se verokortti.