Mutta kun minusta on mukava selittää tätä meidän kulttuuriamme ulkomaalaiselle omalla tavallani. Esimerkiksi tämän päivän "sanahelmi" oli "Tietää - tie tää". To know this road. Seuraava säe on : kieltää, sehän menee lähes yksi yhteen äännetasolla: "Tietää tie tää kieltää" - (aasinsilta/asiayhteys Pietari nuotiolla) - mutta katsokaa  2 Tim 1:7. Kuinka ollakaan, minä kirjakaupassa katsoin kirjaa KOHTI PELKOA ja luulen lukeneeni kannen takaa että raittuiden hengen, mutta minun Raamatussani lukee :"Eihän Jumala ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman, rakkauden ja harkinnan hengen." Näin sen kuuluu olla. Ehkä joskus koetan Itiksen kirjakaupasta katsoa näinkö sitten harhoja vai en.

Hoitaja toivottavasti ymmärtää, että me emme koskaan palaa siihen entiseen mikä oli. Hän koettaa nähdä, että milloin on sitä "vauhtia" - "kierroksia" ja milloin pitäisi antaa lisää lääkettä. Hän ei sitten kykene näkemään sitä elämänsuunnitelmaa ja elämänkaarta. Eikä hänen tarvitsekaan. Tänään kerroin, että jos kuritushuoneella tyhjennettiin virtsasankot, niin meillä kotona sitä ei tehty. Lisäksi kerroin, että taustalla on myös insestinen lähentely. Lastensuojelun sosiaalivirkailija sitten kysyi että olivatko molemmat vanhemmat mielisairaita (ei hän sitä sanaa ehkä käyttänyt, mutta ehkä tarkoitti). Minulla oli Alice Millerin karkotettu tieto mukana. "Lahjakkaan lapsen draamaa" en omista. (Aluksian se oli tragedia). Mutta noinan se menee. Kotoa et tunnustusta teoillesi saa (miten tuonkin käännät - ai niin...)  Aion ystävälleni Sarille laittaa viestin, että minä en koskaan kotiini ongelmaihmisiä ota. KUKA uskalsi sanoa:"Yksin oot sinä ihminen", kun on Jumala.

"Ei saa" - "Älä tee" - "Onhan". Luovuuden hinta on kyllä syvä suru. Pohjaton rakkauden nälkä.  Saa nähdä saanko tänäkään vuonna graduani valmiiksi. Äsken taas tajusin jotain tuosta suomenkielisestä kirjasta, mutta sitten iski kyllästys koska se sitten olikin niin helppo ajatus, vaikka lause oli vaikea. TIESITTEKÖ MIKÄ ON "SATUKONSTI"? Se on Satu Konsti, pappi - opiskeli kanssani samaan aikaan teologisessa. Piti minunkin saavuttaa niin paljon, mutta tässä sitä ollaan - yksin ja tyhjin käsin, kun renkaat sormista otin pois turvakodissa. Kyllä minä lapsia rakastan ja tahdon päästä niitä opettamaan, mutta pelkään, että en kestä työympäristön paineita. Ei voi ensimmäisenä räväyttää,, mä olen xx ja --- niin, mitä minä sitten olen? Vuoropuhelu:"Sinä olet hullu" "Jospa vika on sinussa, jos et ymmärrä minua."

Mies ei ole soittanut. Ulkona ei sada. Minä en kirjoita turhaa kirjettä hänelle, siis hänen puolestaan. Puukoski on (Joensuun Bukowski) naimisissa lastentarhanopettajan kanssa. Miten nämä suomalaiset juopot saavat oikein naisia? OLEN TILANNUT AASIALAISEN KOSTON SILLE PAIKALLISLEHDEN TOMITTAJALLE, joka on osasyyllinen siihen, että minä painan 115 kg (näyttelijät yleensä lihovat ja laihtuvat...) - suren, että ystäväni saa niin vähän rahaa kirjoittamisesta. Silloin meni onnistumisen usko ja se on eläkkeellä selkänsä takia. Naimissa sen Bomban pitäjän kanssa. Patjat ovat vielä lattialla. Huomenna tulee Alanko auttamaan niiden kanssa. Vasta lasten kanssa tajusin, että näkymätön prinsessa ei näe peilikuvaansa. Normireitti olisi, että hän on vampyyri, mutta tämä on hieman erilainen tarina.

Voisin valita toisenkin tavan elää - mennä hakemaan suomalaista seksiä elämääni, koska tuo tuntui jossain olevan pääasia, se että millaista seksiä minkäkinmaalaisen kanssa. "We are" - miehellä tuntui olevan viiteryhmä. Kyllä tämä tästä taas talveksi. Soitin vahinossa ystävälleni - puhelimeni tekee sitä usein, soittaa jollekin ja kuuntelen sitten kun kuuluu:"Haloo" ja selitän että anteeksi. Ystävällä on lapsi hänellä tänään syntymäpäivä. Onnittelin kun muistin, koska on Reijan päivä.Hänellä oli koira nimeltä Jesse ja oma lapseni syntyi päivää ennen Jessen nimipäivää.

Minusta tuntuu, että hoitajani pelkää sitä vauhtia ja minä puolestani pelkään enemmän sitä liukumaan takaisin alaspäin, koska minulla on siitä kokemusta. Esim. eilen - pistin urdu-n kielen monisteet laatikoston alalaatikkoon ja ajattelin, että tämä on tässä ja ei minua kukaan rakasta - se on vain peliä. Minulla on sydänlyhty ja sitä harvoin poltan. Minä olen ankara opettaja.

Mutta kyllä minä siis seksistä nautin, vaikka olenkin...