Se valkoinen norsu, se oli Buddhan tarinassa. Sain kirjan Buddhan opetukset yliopistolta omaksi poistoista ja aloin lukemaan sitä Kaisaniemen metroasemalla. Buddhan äidin nimi oli Maya."Mutta eräänä yönä kuningatar Maya näki merkillisen unen, jossa VALKOINEN NORSU astui hänen kohtuunsa rintakehän oikealta puolelta, ja hän tuli raskaaksi." Kirja on oikein kaunis, siinä on mustat kannet ja kultaisilla kirjaimilla tekijän Bukkyo Dendo Kyokai nimi. 2. painos 1985. Kirjaa saa lainata, mutta pyydetään lähettämään tieto tekijälle, jonka osoite Japaniin on kirjoitettu ensimmäiselle lehdelle.

Televisiossa tulee kettuja, ruoka on kohta valmis. CH lähti naapuriin Arian luo, kun he olivat käyneet saunassa. Me käymme tiistaisin, silloin on lenkkisauna eikä siitä tarvitse maksaa. Äitini on Pohjois-Karjalassa katsomassa miesystävänsä (asuvat yhdessä) Lassin kanssa Pussikaljaa - elokuvaa. Minä yritän pitää "Juoksee saksien kanssa" - dvd-elokuvaa sen verran täällä lainassa kirjastosta, että äitinikin ehtisi sen katsoa.

Olohuoneessa. Toisella seinällä on Jeesus-patsas, toisella seinällä roikkumassa ruotsalaisten tekemä Kalevala koru. Toin valkoisen elefantin CH:n huoneesta takaisin olohuoneeseen, koska hänen huoneessaan on järjetön kaaos. Milloin olemme nämä kaikki lelut saaneet? Mutta kyllä CH leikkiikin niillä eikä valita, että olisi huonot lelut. No joskus kaupassa on valittanut, kun on tahtonut saada lisää leluja.

Puhelimeeni otin newspaper-palvelun, jolla voin katsoa eri maiden uutisia. Mm. Pakistanin. Ruoka lienee valmista. Siinä syy lopettaa nyt.

Se €-merkki oli sitä paitsi 2 €. Yhdellä olisin ehkä ostanut...onneksi jäi kauppaan.