Messenger antoi mainoksen:"EX TUPAKOITSIJAA EI PYSÄYTÄ MIKÄÄN" No ei sitten, hyvä viesti.

Pistin viestin kotikylän "ratto"-kollille (=miestä tarkoittaa) - ja ei se niinkään se "ratto" poika ollut, se oli yksi toinen  mies joka viihdytti kaupunkiin tulleita koulutettuja ja vähän hurjempaan elämään tottuneita viran saaneita naisihmisiä (mm. Alko-liikkeen johtajan entistä vaimoa [eikö kannattanut asua pienessä kaupungissa] -- että ANTEEKSI, MUTTA EN TULE TAKAISIN TÄHÄN KAUPUNKIIN NIIN, ETTÄ MINUUN OLISI TATUOITU §-(=ACT SECTION englanniksi, että eikö ole yllättävää) JA OMISTAISIN MOOTTORIPYÖRÄN JOLLA KAUPUNKIIN TULISIN. Lepään pari päivää ja mietin, että lähetänkö sen, osoitteen löysin enirohaulla, jäjellä vielä 99 hakua. Kirjekuoret löytyivät Sastamalan RIKOS-kulttuuritapahtuan esitteen välistä. Samoin uuden OP-visa electron kortin pin-koodi vai mikä se salasana on. PÖLLÖn kuvan valitsin. Ensi viikolla on käynti OIKEUSAPUTOIMISTOSSA, yritetään järjestää nämä lasten tapaamisasiat ja se, jos saisin kokonaan yksinhuoltajuuden, näiden lyömisten takia. Minulla ei ole "selvää" ymmärrystä, että miten nämä asiat menevät.

Sovitaan, että herra Mozbach on SUHAIL-nen, (=suhailnene tuon toisen nimen Suhail mukaan. Ja:"CRIME IS HIS BUSINESS", eikö niin?

CH meni alakerran pojan luo, ei ehkä näe lastenohjelmaa, jossa samanlainen (minun "näkemykseni" (väärä termi tähän) mukaan) barbie-nukke, joka saatiin meille rakkaan kirjailijan kotoa mukaan. Ainakin muovikruunu oli samanmoinen. Meillä vihdoin on viemisiä taas sinne, kun löytyi sopiva Ateneumin kaupasta.

Kotipalvelu kävi ja nyt on uusi kirjahylly täynnä kirjoja. On Raamattu + muuten "arvokkkaat kirjat" (=Kalevala, Matti Pulkkinen ROMAANIHENKILÖN KUOLEMA ja Jouko Turkka HÄPEÄ). Sitten on lähinnä sosiologia hylly, josta siirrän mm. psykiatrian kijat alas, koska ovat muistaakseni vuodelta 1982 ja sen jälkeen "tieto" on muuttunut jo. TEATTERI ja FILOSOFIA mahtuvat samalle hyllylle. Sitten on lastenkirjat ja dvd-elokuvat. Ja viimeinen hylly on jotenkin sekava. Pirandellon Mennyttä miestä ja teologiaan liittyvä Parantava keskustelu sieltä nousevat esille tarkemmin. Kivahan noita olisi lukea - silmäillä niitä pystyy. Mutta kirjastosta lainaamani kirjat - kaunokirjallisuutta - ovat oikeasti nyt niin TYLSIÄ verrattuna tähän nykyiseen (netti)elämääni ja tarinaan jota elän, että ei niitä jaksa lukea. Varmaan lainaan niitä ne 3 uusimiskertaa ja sitten annan periksi ja kirjoitan tuonne laatikkoon, että mikä kirja oli ja mille sivulle jäin.

Onpa muuten lastenohjelmassa hyvä musikki. Ja tekijöinä oli ainakin Hannele Huovi. Onko tää nyt sitten oikein? MInä katson lastenohjelmaa tässä toisella silmällä ja käsillä kirjoitan tätä blogia kun CH on siellä Kasperin luona? Jos pojalla olisi puhelin, soittaisin, että tule takaisin. Oli puhe, että heti kotiin tultua tehtäisin kaakaota. Lämmitin maidon (meillä Arlaa, 1,5 l 1,11 €) mikrossa mutta kaakaojauhetta en löytänyt ja mielestäni siinä oli vielä jäljellä kaakaojauhetta. CH sen löysi sitten makuuhuoneesta. Ihme homma miten se sinne on joutunut. En epäile kotipalvelua, syyllinen olen minä. Tai CH.