Äitini tuli käymään. Hän sanoi rinkelin antaessaan:"Olkaa hyvät" - ja kun huomautin, että se on yksikkö siinä, hän ankarasti kielsi ---- näin tehneensä. Katsoimme mm. hänen äitinsä testamentin, kun äidin sisarkade jälleen oli tahtonut oikeuden kautta osoittaa äidille, että äiti on turha ja vähän tyhmä ja vielä ilkeäkin. Tämä rivien välistä. Voitteko kuvitella sisar oli aloittanut kirjeensä, jossa pyysi äitiä oliko se lopettamaan jonkun tilin:"Blaa blaa blaa voi käydä" -- siis että ei puhunut edes persoonamuodossa vain kuin piialle.Keksin, että sisar on Rouva Ilkonen, äidin toimintakaavio on, että toiset hermostuvat hänen puolestaan sisaren sanoista - ja sitten hän "toppuuttelee". Kerroin äidille, että jos tekisin runoillan se alkaisi:"JUMAL´ LASTA LIIKUTTAA" --- mitä minua se liikuttaa -- mitä minussa se liikuttaa -- (vrt. "olla liikuttunut" - hehe TON JOS ulkomaalaisen kanss tekis!) -- ja meinaa pysyä rassukka kiinni siskossaan. Jolle PANKINJOHTAJA-AVIOMIES on kaikki kaikessa ja osaa kaiken - molemmat (anteeksi) pelkkiä merkantteja. Kysyin, että kun äitini hoiti sisarensa lapsia, niin kohteliko sisar häntä kuin piikaa. Veikkaan että kohteli. Sisaren lapsi on lastenhoitaja päiväkodissa. Minä olen lähes valmis lastentarhanopettaja - kummallako oli parempi äiti? Vaikka lapsuus oli repiivä ja raastava (n. 1/5 osaa siitä pahoja muistoja) niin äiti on osannut rauhoitella ja pitää hyvänä, en ole ennen kuin oman lapsen syntymään jälkeen turvautunut (meinaa tulla hengelliseen) ammattiapuun.

Mutta siis "toisaalla" on nyt kehittymässä TODELLA OUTO KUVIO tähän perhe/taide-elämään. Sen jälkeen joku voisi sanoa, että TUOLLAISEN MIEHEN TAKIAKO? (vrt. hassuttelijanäytteljä - "TUOLLAISEN MIEHEN TAKKIAKO" - ja sit DRAMATURGI ois ollut NIIN TAITAVA, että tämän ennakoinut ja koko teksti muuttuu sen näyttelijän oivalluksen takia.

Voisin melkein väittää, että äidin kasvoilta välähti kaikki se naisen paha pois, kun pitää miehistä ja haluaa seksiä miehiltä, toisaalta tulee kohdelluksi kuin törky. Nopea kasvojen ilme. Se että pitää jostain muusta niin

MÄ EN KESTÄ, NYT ME PUHUTAAN SEN SISARESTA. Tuntuu melkein että pitäisi saada lisää levozinia - ta muuten "pää sekaisin". SE EI USKO MITÄ MINÄ SANON. Se ei tee mitä minä haluaisin sen tekevän. Sillä on omat mielipiteet, joihin ei pääse käsiski. Ja tätä pitää kestaa perjantaihin asti. Joo, kiitos mutsi kun tiskasit astat, ja siivosit eteisen. MUTTA KUMMASSA ON VIKA, JOS MINUN SINUN LÄSNÄOLLESSASI PITÄÄ OTTAA LISÄÄ LÄÄKETTÄ. Jos kerron jotain mozbachista niin hän - parempi olisi jos olisi kuollut. Onneksi hän ei asu täällä. ENSIN HÄN TAHTOO, ETTÄ TOISET HAUKKUVAT HÄNEN SISARTAAN JA SEN JÄLKEEN KUN TEKEE JOTAIN KESKUSTELUA JATKAAKSEEN SE ON HÄNEN MIELESTÄÄN VÄÄRIN. Toki puhumme 66 v. naisesta, joka myös on dementoitumassa. No mitä tapahtuu, jos minä pidän jostain ihmiestä josta hän ei pidä? Hän kostaa sen minulle, koska se toinen ihminen on hänelle vieras. Siitä toisesta ihmisestä ei saa pitää. KUINKA HYVIN HÄN MUKA OSAA ENNUSTAA TULEVAISUUDEN? Minä tein jo hänelle palveluksen. Näytin missä häntä puhuteltiin piikana (--ja hän varmaan velvollisuudesta on täällä "hullun" tyttärensä luona---syyllisyydestä, kun ei silloin lapsenia) ja kuinka sisaresta tuli rouva Ilkonen. Mihinkään "yhteiseen hän ei ryhdy". RYHDY - YHDY - RYHDY - YHDY...(ja teksti heti teatterista kiinnostuneelle miehelle, jonka todella TUNNEN.) vrt."olemme tunteneet vasta 2 vko, en oikein tunne häntä" mitä tekemistä tässä oli ajalla! *** voisin minä tuosta vain hajoittaa hänet, mutta en sitä tee. Tarjoan sohvani ja annan olla.

 

Mutta tää Mimo koukku vetää nyt tosi pahasti. Siis pakko vaan tehdä teatteriin liittyviä juttuja. Ja tää kalastus on nyt sitä, että mä EN VEDÄ sitä koukun päässä olevaa vaan TOIVOn, että se itse oppii vetämään mut sinne. Esim., mitä heitän sinne:"Sähän oot ihan sekaisin" 2:"Seks-seks-seksaisin - sanat os-os-os-osaisin, saisin "

Mua nyt ärsyttää tässä tilanteessa se, että ei voi koko tilannetta kertoa näille mun hoitajalle ja äidille. Koska se olis kauhistunut huudahdus, että ei. Siis onhan äiti (sovin hänen kanssaan, että jos tarvitsen äitiä, niin minä sanon häntä äidiksi, muuten ei tarvitse äitiä leikkiä.ellen nimenomaan pyydä sitä. "Voi hyvä ihme" - ajattleen että onkohan niitä ollut. Äiti sanoo, että ettei täällä sekasotku (ihan ok keskustelu) - ilmoitin äidilleni, että ei puhuta sekasotkusta meillä vaan sikasotkusta koska sinä päivänä kun minä tulen kotiini ja sanon, että TÄÄLLÄ ON KAIKKI SEKAISIN niin sen on SAIRAALAREISSU minullakin edessä - äitini naurahti. *** Mikähän minusta nyt oikein on tällaisen vitsinikkarin tehnyt.