Minä en oikein jaksaisi tätä. Äini viimeinen repliikki täällä (no, en ole yhtä MURHAN-HALUINEN kuin muu sukuni, nimihä on sen murhan takia vaihdettu - jos se on sukupolvien yli säilyvä ominaisuus, niin sen SUUNNITTELUNLAHJAN VOI kyllä käyttää myös hyviin asioihinkin! Äitini sanoi, kun join kahvia, että te sanotte, sinä ja Victor että teillä on kaikki hyvin ja sitten te - Sinä - napsitte pillereitä poskeen (naurua) pillereitä vaan poskeen. Niinpä kyllä, tälle naisihmiselle ei tarvitse edes yrittää selittää että missä hän ajattelee väärin. a) pillereiden popsiminen väärin, siinä jotain pahaa - ilmaisee, että AIVOT OVAT SAIRAAT ja niissä on ELIMELLISTÄ VIKAA kun unirythmi en mennyt jo lapsena vinoon. (kun ei vaan CH nukkuisi aina liian vähän ja tottuisi siihen.. Vai miltä tosiaan kuulostaa 8 vuotiaalle 2 h uni ja sen jälkeen onnistunut koulupäivä + 8- 10 arvosanat. "Teillä muka on asiat hyvin ja silti syötte pillereitä" oli varmaan tuon toisen lauseen viesti.

Ja nimenomaan ÄITINI TAHTOO TÄMÄ TAIDEHAIHATUKSEN JA HÖYRÖTYKSEN JA VOUHOTUKSEN POIS. MUTTA - mitä sanoi äitini kun otti CH:n puseron ja katsoi sitä. "Tässähän on huulupunaa" - ja siinä ei ollut. A) minä en nähnyt ja 2) ainoastaan hän käyttää (rumilla huulillaan) huulupunaa -- siis jos täällä Itä-Helsingissä jotain tapahtuisi niin äitini lähtisi PII-PAA-AUTOLLA eli ambulanssilla pois jos saisi oikein kunnon HULLUUSKOHTAUKSEN mitä tuo "huulipunaa lapsen puserossa" antoi ymmärtää. Muistaa täytyy koko ajan, että mitä sanottiin ihmisestä psykologian opiskelussa lukiossa (mitä sitten itsekin opettamaan).

 

Mutta nyt en jaksa äidistäni enempää, minulla on enemmän ja tärkeämpää asiaa (en ole käynyt yliopisto-opintoja MONTA vuotta! Kaikki onnistuu! Ystävälläni oli facebookissa ihana Kaija Koon kappale! Toivottavasti koko hänen päivänsä on ollut yhtä hyvä kuin aloitus) Mimo-Rema kortti vetäisi minut pohjaan, mikä on hyvä - kunhan toinen osapuoli (tässätapauksessa facobookmonologihpötyksen lukija) ymmärtää, että pintaan on pakko palata. Monta kertaa hypomanian aikana (tarkoittaa minun kohdallani sitä, että YRITÄN TEHDÄ TAIDETTA.) Lahjoitin hänelle koko Puoliala - systeemin. "Kello käy" jne Sanan, jossa täytyy sanoa se tosi tarkaan jos aikoo erottaa enkelinhenkäyksen eli kaksi eri sanaa.

Minusta olisi äärettömän kamalaa olla äitini kanssa, jos joutuisin luottamaan hänen rakkauteensa. Hän sanoo rakastavansa minua, mutta sitä ennen n. 2 vkoa sitten ynseästi hymähtänyt, että pyh rakkaus. Onneksi tiedän itse tasan tarkkaan mitä tahdon tehdä. Ja uskon ja luotan, että AMER tulee pitämään minusta huolen. Koska tänäänkin se meni niin, että minä ajattelin että ihanaa, sitten "tulen esiin", teen kirjan - että .... sitten kun tulin (en tässä voi kertoa, mikä se LOISTAVA IDEA on)  Jumalan sen minulle antoi, lahjaksi. Antoi oivalluksen riemun ja se oli taas jo kielen kätketty. Inspiraatio jos ei pyhä henkil

Äitini suhtautumistapa on aina näihin uusiin ideoidin:"Pyh! Niinhän ne nekin...(ja muistelua)"

Nyt vaan jäädään odottamaan, mitä se Rema - joka onkin syvällisempi kai - iik, teatteria - ....minä sitten kerron jos se Rema muuttuu...Kyllä minä sen onnellisen perheen CH:lle haluan mieluummin kuin taideäitiä.

JUMALAN JULKEA / ON HYVÄ HENGEN KULKEA / ON PAKKO OVI SULKEA / ET VOISIN SIITÄ KULKEA. // VOI NOITA / ETKÖ KUUTA SÄ NYT TAVOITA / ETKÖ ONNEA VOITA / ET SANAA TAVOITA / ET. ET. // SOI PYHÄ HENKI / YLITSE / ITSE OLET / ITSE OLEN / SAMA ITSE. // SYTY SAVU SUUTELMAAN / MINUA HILJAA KUUNTELEMAAN / AJATELLAAN / OLESKELLAAN / PYHÄ HETKI, TAIVAASSA KENEN KANSSA VAAN / OLET AVANNUT MULLE SÄ TAIVAAN / SILTI SINUA IVAAN / PUHU PYHÄÄN TYÖHÖN VAATIMAAN / SINUA RAKKAANI VAHTIMAAN / OLLAAN HILJAA AJATELLAAN / AJAT TULEE AJATELLAAN.