Asiahan on nyt kuitenkin niin, että tein minä mitä tahansa, jota toinen suomalainen ehkä vaikka arvostaisi, niin se ei olisi mitään aviomiehenni mielestä, koska hänen mielestään KAIKKI suomalaiset ovat hulluja.

Meidän elämäämme:
- pyykkikone jauhaa (ehkä kaikki pyykit tänään??)
- lohikala on uunissa
- leivotaan kakku, kun on DELFIININ syntymäpäivät
- katsottu Liisaa ja Taotaokarhua (kirjastosta)

Äidille annettu eilen lupa ottaa uusi mies, jota rakastaa ja joka rakastaa.

- vessan lattia siivottu kloriitilla, koska keskellä lattiaa keltaista nestettä ja pissan haju. Päättelemme että pissaa, vaikka se pitäisi tutkia tarkemmin. Näin mudoin lasta kielletty liukumasta keskellä vetistä lattiaa.
- itkukohtaus rikkimenneen lelun vuoksi. Kyse esinneestä, joka laskuvarjoukon näköinen ja selässä laskuvarjo jonka nauhat menivät sekaisin. Oli pakko rikko koko viritelmä (Citymarket 3,95 €, ukkoja 2 kpl).

Laalatilaalati, ei muuten laulata ollenkaan. Mietin kuitenkin pitäisikö Crazy apina (ja kapina) laulussa olla sittenkin niin perin, että "äiti älä jätä / mä tahdon vain pärjätä".

Ja pitääkö siellä synnyinkylässä käydä tänä syksynä sen vuoksi, että saa näyttää lapselle sen oman pihlajapuun, jonka alla leikin - Tarzania, kuin on Ica Khan nukella asuna - vain Tarzan-housut ja se puolikuu otsalla.

- pesukone lopettaa kohta pesunsa (pyykkipulverin joukkoon oli "joku" pistänyt kiina korviksen - muuten, Pakistanin ministerinä taitaa olla Hina Rabbani Khar - tosta China-C/hina : sta muistan ja tuli mieleeni) - kun kala on valmis, menemme kauppaan. Varmaan eletään keskellä Sos-Cityä, kun on ulkomaalaisia niin paljon.

Jeesus-kuva on pöydällä. Kala on pakko ottaa pois uunista, se on ollut siellä jo niin kauan.

ICAKHA - tarinassa näkymätön prinsessa on tainnut kadottaa peilinsä. Ja se on paha asia, sillä kyse ei ollut ulkonäöstä vaan siitä kommunikoinnista.

(vähän katkoilevaa, mutta menköön näin) HINA RABBANI KHAR, Pakistanin ulkoministeri on syntynyt samana kuukautena ja samana päivänä kuin minä (miten tämä pitää sanoa???? Hän on s. 1977, ninä 970)  Hyvä muistisääntö tuohon on, että se on Hina - China =C/Hina. "Aihe" kiinnostaa minua sen takia, että mitä uskonto tekee politiikassa? Mitä se tekee muslimiaiden politiikassa - siellähän metsästetään terroristeja? Vai metsästetäänkö? Ja mitä se tekee USA:n politiikasta. Olen suomalainen, elän demokratiassa, minun on lupa ajatella. Ja minulla sitten opettajana (vai kuntoutusputkeen ja eläkkeelle - ajatteleeko hoitajani niin???) on oikeus ja velvollisuus opettaa oppilaita nimenomaan ajattelemaan, ei vain oppimaan ja omaksumaan yksittäisiä faktoja maailmasta.

Moni kaksisuuntainen "ajaa harhaan", kun luulee keksineensä jotain loistavaa. Mutta tuo §-act section paita kaipaa kyllä lavalle seurakseen toisen paidan, jossa lukee FACT SECTION.

jos yritän kirjoittaa kirjeen professorille....