Pitkä pätkä vuodatusta katosi tuosta vaan - pääsia

- valitin äidistäni, sanoi että ei ole HÖMELÖ vaikka kielsi joululahjat, kun kuulema kaapissa niin paljon leluja vaikka TV:n Antiikki ohjelma kertoi, että nykylapselle 600 - 800 lelua. + että äiti aina muistuttaa syömisestä, että jos on nälkä tulee vihaiseksi.

- CH näki isänsä & tietää, että mozbach on totta. Näytin Pakistanin kartalta Aasiasta Stockmannilta. Ostimme Alice in ... ihmemaa levyn kauapsta, se rikki - en tiedä missä kuitti.

tämä ei ollut alkuperäisessaä vuodatuksessa.
"Sattua" vrt. "Satuitko"? Mikä on "Satuitko" - sanan alkuperäismuoto ennen kielioppiin sulautumista, eli sen merkitys. Käännetään tietenkin "did u"?

olisin kertonut miten YSTÄVÄNI on auttanut minua.

Eikö voisi olla kohtaus jossa uskovaisessa perheessä perheen isä puhuu HERRASTA ja tekee "tiettäväksi", että se Herra ei ole hän, eikä kaupungin Herra, että se Herra on Jumala, eikä muita tarvitse kumartaa tai totella (muuta kuin yhteiskunnan pakosta). Minä en epäile:"Jumala loi" on totta.

Siinä alkuperäisessa vuodatuksessa oli myös HUORASAAPPAISTA ja miten kauniit naiset juoksuttavat miehiä jotka palvelevat heitä pedin toiveessa. Ja mikä on palkka, ilkeä nauru:"Eihän sulla edes seiso" - kyllä ne naisetkin osaavat. Murhajutussa lähtisin aina siitä ETTÄ MITÄ SE UHRI ON TEHNYT että mitä pahaa ja miksi se on "pois päiviltä" sitten pitänyt saada. Ei se aina ole ahneus ja muut synnit.

Lisäksi tuumin, että ISÄNI on joskus sanonut olevansa agnostikko (vähän liirum laarumia) ja että se kai on henkilö, joka ei usko, koska JUMALASTA ei voi saada tietoa. Ja sitten kerroin kuinka puhelimeni meni sekaisin tänään. No mutta ystäväni tietää jo miten eli en ala tähän sitä "saarnaamaan" - no mutta siis näyttö pimeni, äiti soitti - puhelin väitti, että olin siltä kysynyt NEW YORK-ia, "de Nada" "YEAH NEW YORK" "DEAD" - hmmm. edellinen puhelin katosi sen jälkeen kun olin äidilleni sanonut, että olisin niin mielelläni joskus asuva New Yorkissa.