Minä avasin ns."pirunnyrkin" (siis näitä sanoja, jossa kaksi tai useampi sanaa joissa samat kirjaimet samassa järjestyksessä mutta eri kohdassa tavuraja - ja merkitys muuttuu). Kävin näin:"KAI KEN JOIS - KAIKEN JOIS" - siis jos joku juo, hän juo kaiken. Sitten tuli tämä:"Joku olemaan - jo kuolemaan" - siis [[ja tämä OINUR, MESTARINOITA - OI, NURMESTARINOITA]] -- tuo olisi paha, jos pisteään, ett- rock-bändi laulaa:"Kutsun sinut joku olemaan, jo kuolemaan..." Ostin muuten Rumbalehden. 2,95 €, siinä oli:"KUKA SÖI MUSIIKKIBISNEKSEN - SELVITIMME FAKTAN JA FIKTION" ostin sen kun ostimme CH:lle kaksi Liisa ihmemaassa elokuvaa.

Rema on edennyt.

Ostin tuikkuja tuikkutelineeseen jossa on afrikkalaisen orjan patsas. CH on kuljettanut sitä ympäri asuntoa ja kysynyt, että onko se rikollinen. Amer crime reporter. Sain uutta lääkettä levoziniä. Aivot ovat minulle TYÖVÄLINE, minun pitää lääkitä niitä, hoitaa aivoja.

- Opeta minulle Teatteria, kun olet tehnyt sitä niin pitkään (19v.??)
- On Ikävä
- suudelmia
- onnellinen aamu

Vanha Testamentti, ei meillä kirjaa kovin hyvin tunneta, mutta sieltä se avutuu, ei sitä ulkomuistista tarvitse lukea, vaan ... ehkä hoitajalle ja lääkärille kerron, että meillä uskotaan Jumalaan. CH:lle kerroin, että Jumalalla ei ole tarpeita ja halua, --- Joo, repliikki:"Ihan kiva tyttö, mutta se on uskovainen" - pahakin asia?

Keittiön lattia oli tahmainen, luuttusin sen aamulla. Kesin teatterivitejä:
"Yritä", sanoi ohjaaja
1 = vastus, ei onnistu, jos häntä "vasten" yrittää
2 pyytää yrittämään, ei sano estävänsä kuten 1
3 kehoittaa perustamaan yrityksen.

DRAMATURGI SANOO TEATTERIRYHMÄLLE:
"ette taida tuntea"

aaahahahahhahahahahhahaha khihihhihiiii

- ja siis se levozin nyt estää toteuttamasta näitä suunnitelmia liian nopeasti.

* ongelmana on ollut iltaisin lapsen saaminen nukkumaan. Jos liian vähän unta, vaarana psykoosi tai mania.

MINUN teatteriryhmäni nimi olisi theétre ja siinä.... todellisista asioista tehtäisiin teatteria ja tulevaisuuden mahdollisuuksia reflektoitaisiin (mietittäisiin) tapahtumiksi, eivät jäisi vain psyykkisiksi.

Olisin tosiaan OHJAUKSEN KO:aan hakenut, mutta nainen, jonka lapsi sanoi äidin PAKOTTANEEN hänet juomaan alkoholia ei kertonut, mistä videokamera. Vaikka hoiti kirj.yhd.en asioita.

LEIKIN sitten näillä "eväin", mitä minulla tähän mennessä on.