REMA 2:lle T-paita jossa lukee : NULLA PACERE DIU NEC VIVERE CARMINA POSSUNT QUAE SCRIBUNTUR AQUAE POTORIBUS = Raittiit runoilijat eivät pysty kirjoittamaan runoja, jotka elävät kauan ja joista pidetään pitkään. ** Horatiuksen runokirjeestä Verba Volant kirja : sananmukainen käännös:"EIVÄT VOI MIELLYTTÄÄ KAUAN EIVÄTKÄ JÄÄDÄ ELÄMÄÄN MITKÄÄN SELLAISET RUNOT, JOITA VEDENJUOJAT KIRJOITTAVAT. - tai ehkä tuo lause sananmukaisesti pitäisi lähettää "Kulttuuriravintola Jokeaan Joensuuhun.

NOINHAN SE ON JA SIKSI MAAN TAITEEN TILA ON TÄMÄ KUIN ON! (?)

No, mutta tosiaan Joensuun Remalle siis Puukoskelle pistin jo postikortin, että kutsuuko käymään kylään, jos menen naimisiin RIKOSTOIMITTAJAN kanssaa. No, se rakkaussuhde kyllä meni ihan LAKIA hipoen. En ole ylpeä siitä jutusta ollenkaan, mutta POLIISIEN kanssa en ollut tekemisissä.

Rema-Mimolle en ainakaan vielä (ehkä luopunut tuosta lempinmiestä joka hänellä "silloin" oli) kertonut nuorisoteatteri-ideaa, että näyttämöllä on 3 ovea : HUMALA - "ALAMAAILMAN OVI" - JUMALA. Yhdellä henkilöllä on RAUHANMERKKI - kaulassa (samanlainen kuin minulla on "Nobel" -seinällä (jonne tulisi Ellen Johnson Sirleafin kuva - siksi "nobel"seinä) ja joku repäisee sen korun häneltä pois kaulasta. Lopun teatteriryhmä saa keksiä itse. Käydään siis läpi (tätä ei siis koskaan tapahdu, jää suunnitelman asteelle) mitä nuoret ajattelevat "HUMALASTA", "JUMALASTA" ja "ALAMAAILMASTA" eli siis näistä "aikuisten kieltämistä asioista",mmm. "pahoista pojista" ja jne. Että jos varastaa kauapasta karamellia, niin ei se niin pahaa ole. Tarkoituksena pohtia "pahojen ihmisten moraalia" - ja jos sille asteella päästäisiin, eli JUMALA oven eteen, niin MUISTUTTAA, että Jeesus Kristus Jumalan Poika tuomittiin MAAILMASSA PAHANA ("Hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan" = "ristiinnaulitse" - MIKSi? miksi kansa joka hurrasi hänelle sanoi näin? Usk.johtajien halun eliminoida hänet sen voi ymmärtää, mutta usk. draamaan ehkä mietintää niistä mitä Raamatun historista tiedtetään, keitä olivat - mitä puhuivat. Ei ainaista lässytystä siitä, miten "ihminen" Jeeesus oli. Johan Rema 1:lle meni se "vitsi" että JOOSEF selittää "Tuomiolla", että EI HÄN TIENNYT SITÄ MITEN LAPSIA SAADAAN AIKAAN ("SAADA AIKAAN" HÖH") toivoisin, että tämä ei jäisi vain jonnekin RIPPIKOULUTASOISEKSI draamaksi.... saahan sitä toki käyttää, jos joku "alan ihminen" sen täältä hoksaa. Minä olen sairas, en minä suunnitelmiani osaa toteuttaa. Mielenkiintoista olisi päästä tutkimaan, että miten siellä Jumala ovella käyttäytyy joku arabimuslimi poika. Theéterssä se olisi "Crazy-Mohammad" (itse kusui itseään sillä nimellä) "hihhuloimassa".

Tästä tuli pidempi vuodatus kuin ajattelin.
Söimme CH:n kanssa pizzaa. CH teki kirjan "keijut ja valintojen kukka" - kerroin, että sillä Timolla, jonka mukaan hän sai nimen Timoteus, hänellä oli tatuoitu kukka sydämen päälle. Valintojen kukassa keiju ensin tippuu energialaudalta (Miia tykkäisi tästä) ja sitten tapaa sen kukan. Keijujen maailmassa siis kukatkin puhuvat. Perheessämme nettiin tuleva "MÄÄRÄTTY IHMINEN" = amer suhail khan, crime reporter. Rema Riihimäellä (+ Quo Vadis - teatteriryhmä??) on kaksiosainen sukunimi, siis avioliitossa siihen mukaan otettu. Taitanee olla KAIKISTA PARAS puhutella häntä ("opetatko teatteri" siis sanoi, SE MOTIIVINI...& §.) rouvan SUKUNIMELLÄ. Ettei tule "epäselvyyksi". Ymmärsi jos silloin kun olin 19 v., että minulle ei alkoholia. Tosin - ihan vähän vaan, mutta niin meni sitten se "muun porukan" (teatteriporukosisa rynnätään SÄNGYSTÄ TOISEEN = QUO RUITIS -

allekirjoitan tämän päivän lauseella

INCEPTIOST AMENTIUM, HAUD AMANTIUM - Hullujen hanke se on, ei rakastuneiden
- sekä avioliitto (sen tunnustan) - joka etenee
- TEATTERI THEÉTRE, jos sellaiste tulee.

 

Näin se vaan on!
Riemukkaita hetkiä Teille kanssani, jos olen Teistä kiinnostavampi kuin "Salatut elämät" (voipi olla / voipiolla dramaturgi mm. Karhujen kaupunki joskus 1990 tienoilla) tai "kauniit ja rohkeat"...