Sohvankulmalla, minä ja tietokone, tv:n lastenohjelmat, äitini ja kirjat Raamattu sekä Pekka Ervastin KALEVALAN AVAIN (Kalevala Pyhänä kirjana). Niin ja äitini. Hän kertoi kuinka miesystävän tyttärellä on egyptiläinen miesystävä. Ja kuinka kauheaa se on. Kaikki ovat kauhuissaan - siellä päin Suomea.

En vain nyt kestä tätä ilmapiiriä, jonka äitini olemassaolollaan tuo. Että kaikki on hyvin, kunhan vain teen kuten hän tahtoo. Arvostelee ja kritisoi - olettehan te jo kokeneet sen kaikki joilla on pieniä lapsia ja oma äiti. Sehän on pyhimys, ei sen tarvitse muistella minun lapsuuttani. Se pitää huolen siitä, että kysyy aika ajoin, että olenhan minä syönyt (tätä on jatkunut jo 15 vuotta) ja sitten tuo sopivan kokoisia vaatteita (nyt 112 kg). Yrittää tietenkin "hoitaa" asioita, kyselee talouden ja rahan perään. Mutta CH pitää mummosta. Minä en. En pidä ihmisestä, joka ei pidä asioista jotka ovat minulle tärkeitä ja rakkaita. "Hänen maailmansa" on se GRILLIN kulma, joka oli hoidettu hyvin. Asiakkaat joista osa tykkäsi hänestä - ja hän heistä. 7 vrk / vko. Muutama päivä tässä  nyt menee. Olen kyllä nähnyt äitini kaikki tunnetilat. Niitä ei kotona ole säästelty. Säikähtäneestä kauhistelusta epätoivoiseen itkuun. Ei silti tekisi mieli järkyttää häntä millään vaan mieluummin antaa turvallisen ja seesteisen vanhuuden sen uuden miehen kanssa. Mutta se tässä tilanteessa tarkoittaisi että typistäisin oman elämäni vanhan naisen takia. Syytöksen kirjoitusasu voisi olla:"Mitä sinä teit?" Mutta mitäpä tässä vanhoja asioita kaivamaan vanhan naisen kanssa. Läsnä on se viimeinen meitä yhdistävä tekijä, minun poikani, hänen lapsenlapssensa. Ongelma on vain, että minä halutessani muistan lapsuudestani kaiken. Eiköhän siinä ollut tarpeeksi, että usutin hänet Johanneksen kirjeen pariin eilen. No, mutta kaapissa on ENJOY RELIGION - musta T-paita, joka aikoinaan maksoi Joensuun K-citymarketissa 5 €, mutta siinä on reikä. Näytän sen äidilleni ja hän lupaa paikata sen. "Nauti uskonnosta", itse en osaa sitä tehdä.

Oli mitä oli, mutta isäni oli viisas. Oli myös taiteellisesti lahjakas. Ja agnostikko, niin on sanonut. Mutta "pimeän puolen ihmiset" ovat erilaisia. He eivät ole antaneet anteeksi lapsuuttaan - siitä isä jaksoi puhua. Ja ehkä nuo käyttäytymissäännötkin ovat olleet erilaisia. Teatteri sen miehen kai pelasti, ei minun syntymäni. // Uutisissa Turkka, Jari Turkka - entinen asunnoton. Ja aina niin kaunis Jutta Urpilainen.

Siivottiin lääkekaappi ja lääkkeiden varastokaappi. Nimet piiloon (minä käärin) ja pakkaukset roskiin. Grillimyyjäkö minun pitäisi olla koko loppuikäni? Sitä olin monta vuotta. Rähinätyyppien rauhoittelija, vakuuttava rahastaja, josta ei paljon epäilty, että myyjä vetää välistä rahaa ja antaa vastarahan väärin. (lapset leikkivät lastenhuoneessa. CH ja Kasper. Kasperin isällä on paljon tatuointeja, äidilläkin muutama. Minullakin olisi se punainen lakipykälä siinä vasemman nimettömän sormuksen alla. Mutta ROCK-levyt ovat kuluneet rikki eivätkä enää soi - ja ikääkin on 40 v.)  Televisiossa puhutaan taloudesta Olen uutisaddikti, silti ehdin nyt samaan aikaan kirjoittaa omaa blogia.

Mikä saa RIKOSTOIMITTAJAN (CRIME REPORTER) kosimaan suomalaista naista online netissä?