Siis minulla ei ole muuta mahdollisuutta kuin HERÄTTÄÄ REMAT! (puolustamaan SUOMALAISEN MIEHEN KUNNIAA??) [vrt. minä rauhanmerkin kanssa ja että mitä ne miehet itsestään ja toisistaan sanovat - minitutkimus, kirjoitusmuotoon, keskeneräisen viestinnän approbaturin turvin, ei yliopistollista tutkiusta...] --- minähän olen niin RAKASTUNUT AMERIN, mozbachiin, että en tajua mitään. Rema, josta olen joskus pitänyt, mutta en enää (PYYDÄN teitä herättämään itsellenne mieleen kuvan ELTAANTUNEESTA PAISTETUSTA KANANMUNASTA, jotain sellaista koen kun heitä ajattelen.) -- hänellä on mahdollisuus arvioida miestä miehenä, minähän arvioin naisena (jolla on Simone Beauvoirin kuva jääkaapinovessa) häntä ja tilannetta, jonka TOIVOISIN syntyvän, mutta joka kuitenkin syntyy vain mielikuvituksessani ja ajatuksissani. REMAA (1,2 ja 3) kiinnostaa, mitä elämääni kuuluu - minähän olen ollut ehkä hyvin "lätkässä" häneen ja sen VAHINGOKSENI vielä ilmaissut (mm. yhden Reman viereltä herännyt IKIONNELLISENA, hiplannut sydämen suojana olevaa RUUSU-tatuointia (siksi se lakipykälä - ex poikaystävä hakkasi tämän Reman - voi voi!!!) ja sanonut, että minä rakastan sinua aina. (niin vähän tiesin 19 v. -- aina sanan pitäisi viitata myös menneisyyteen. Mutta jotain enteellistä tässäkin on - kun sen teimme, mitä ajattelin jotain Arabiaa -- ja kas, mirc-chatissä törmäsin saudirokkaripoikaa ja kerroin tästä RAKKAUDESTA mitä en kenellekään muulle ollut USKALTANUT kertoa. Koska minun mielestäni RAKKAUS täytyy tunnustaa vasta sen jälkeen kun se jo on ohi:"I really loved u". (but not anymore, so go away with your Drug-and-alcoholic-way--===> eli tossahan se jo syy olikin, että miksi vasta jälkeenpäin, he edustavat / ovat edustaneet sitä PAHAA ROCK-KULTTUURIA, jonka takia tytöt ihaileva IHAN VÄÄRÄNLAISIA MIEHIÄ, minä ainakin tunnustan langenneeni lapsena ja nuorena tähän ansaan. Olen vain ollut onnekas että poikaystäväni eivät ole olleet tämän kaltaisi (on runoilija, teatteriohjaaja - tietenkin vain harrastustasolla!)

Minä en voi astua Rema1:n elämään siten, että minulla on t-paita "HE-HE-HE / MING / WAY" ja kädessä Hemingwayn kirjoittama kirja "Kenelle kellot soivat" (kirjaston kierrätyslaatikko)  - ja leikkiä olevani dramaturgiharjoittelija, sillä Rema 1 (ja kuka se heistä oli?) harrastaa teatteria. Quo Vadis oli facebook-sivun "jutskuissa" - ja minä että miten olisi Quo ruitis (ei siis raitis vaan ruitis) - mihin ryntättte, sanoi verba volant. Kerään rohkeuteni lähettää hänelle viestin "NÄIN TOTTA" - runoesitys -- tutulle NÄYTTELIJÄLLE (mm. mtv3:n mainokset yhdesssä munamiehen kanssa) pistin, että "KENELLE KIELLOT SOIVAT VAPAUDEN" - sopivasti ristiriitaa tuossa lauseessa, kasvatuksellista otetta jne. Tuo viimeinen lause nyt lähti siitä, mistä yleensä lähden - muuttamalla jo olemassaolevaa ja arvostettua lausetta päästään "uusille urille". Tuon Hemingwayn kirjan nimen pisti yhteen KANSANOPISTON luovan kirjoittamisen tehtävään (tuli palaute, että olin PARAS, kuten koko KURSSIN PARAS.) ( KUKA SEN KISSAN HÄNNÄN KATKAISEE, KUN SE SEN NOSTAA - "KYLLÄ MEILLÄ KÄYDÄ SAA", SANOI KIRJAILIJA SEINÄKELLOLLE  (buahhahahaha).

Nyt meni taiteiluksi tosi paha. Äidistäni on sanottava sen verran, että en nyt ole häntä pahoilla lapsuusmuistoilla rasittanut, kylläpä hänkin ne muistaa - ja olen valittanut ainakin yhden kerran että hän aina sanoi minulle, että `"olet kuin isäsi" - juoppo paska, siitä siis PUNK-NIMI IZA. Teräväsärmäinen akka (jo 40  v) joka ei tykkää suomalaisista, koska on nähnyt sen kännikulttuurin. "Tuo huora nopeasti sitä grilliruokaa etc." Joten: A) MITÄ SAISI OLLA = MITÄ SAISIOLLA ja b) MITÄ VOIPI OLLA = MITÄ VOIPIOLLA (ja Melina Voipio se, joka sanoi dramaturgian II-vaihe, että tää oli paskaa. Nyt on opiskeltu ne FILOSOFIAT, SOSIOLOGIAT, TEOLOGIAT, NAISTUTKIMUKSET, PSYKOLOGIAT, että onko enää paskaa? (äkkii soimaan se Ismo Alangon "Rikas rämä elämä" biisi "paskaa, ihmisen paskaa ja samalla..."

Piti "miesjutuista ja Remoista puhua (toisille kirjeet on Aleksis Kiven elämäkerran välissä) (sentään se Rema 2 lähti KUVATTAVAKSI Nurmeksen hautausmaalle kun pyrin TAIK elokuvalinjalle -- kiltisti tulivat Hepa ja Rema (suojellaan sen yksityisyyttä). Sitä en muista, että miten sitä Remaa - tätä Nurmeksen Remaa pyysin mukaani ja missä. Sen kyllä tiedän, että kaikille näille (no, ehkä ei Rema ekalle, mut nyt tietenkin avioliitto ja lapset....- MUT KUN SE PYYSI MINUA OPETTAMAAN TEATTERIA! Ja kysyi, että voiko se tulla mun luo kahville tai käymään! Ja se hakattiin kai sit mun takia, jos tekijä oli ex-poikaystävä niin joo....) oli aina ne omat naiset tärkeämpiä ja parempia kuin MINÄ, grillimyyjä...!!

 

***ei sit helpota toi Alangon biisi enää yhtään, koska siinä EI SANOTA, ETTÄ SE IHMISPASKA OLISI OLLUT IHMISEN ASUMUKSESSA SISÄLLÄ, et se onkin vaan pellolle levitettävä paska. Se sit siitä! CH:n kummitädille (mä tunsin tasan kaks ihmistä Joensuusta et sain kummit pojalle ja sit JUOPPOTAITEILIJOITA, joista ei paskanväli, koska olivat sitä mieltä, että EHKÄ JOPA HUUMEITA KÄYTÄN. ("siltäkö näytän, että huumeita käytän" - vois sanoo sille POLIISILLE, joka Kärkelässä käydessään tuumi, että tää harjoittelijatyttö on narkkari ja TAAS TÄÄLLÄ.

Olen edelleen sitä mieltä, että TOIMITTAJA on sittenkin tärkein ammatti, sitä-kään en nuorena tyttönä ymmärtänyt.

Nurmes ei saa Stockmannilta ostettua PERA - ruokajuttupulloa. Se on Nurmeksen Reman lempinimi.

Lempilainaus omatekemä:"Mitä suurempi mies, sitä korkeammlata se tipahtaa".

Minua niin pelottaa, että kun mies (jos - minusta kiinni & hoitosysteemi) tulee Pakistanista, niin se ei ole onnellinen täällä Suomessa. Selitin Amerille siis, että meillä täällä Suomessa ei ole vanhoja traditioita ja kunniallisuusjuttuja, mutta meillä on tämä POPULARISOITU (mm. naistenlehdet) PSYKOLOGIA, jonka mukaan yritämme elää. Siis että esim. eron jälkeen pitää olla yksin ja toipua.

"NÄIN TOTTA" - siis 1) se oli todellista ja totta mitä näin (esim., että äitiäni haukuttiin HUORAKSi kun hän möi grilliruokaa, että GRILLIN SUURET LASI-IKKUNAT helisivät maahan kun ne miehet siinä tappelivat ja minä ehkä n. 4 v. itkin kylmässä ja pelosta kun ne TOSISSAAN ja OIKEASTI tappelivat nyrkit ehkä veitset mukana, mitä en sentään nähnyt. Että ne HIMOITSIVAT paitsi myyjää myös hänen kuljettamiaan rahoja. Ja MITÄ ON TÄMÄ VERRATTUNA SIIHEN mitä maailmalla tapahtuu? Gaddafri kuoli, naiset kärsivät  USA on siellä missä terroristeja koulutetaan - ja minä ajattelin uutisia ennen katsoessani, että EI SIELLÄ NYT SOTA OLE. koska ei varmaan tullut tietoja että nyt on kuollut ihmisiä.

"Juttu" on niin, että tämän miehen, Mozbachin kanssa minä olen valmis olemaan koko loppuelämäni (loppuikäni? myös mahdollinen?) vaikka hän ei rakastaisi minua. Se oli ensimmäinen intuitio miehestä, jonka mircissä ja messengerissä tapasin. Kuinka voi nimittäin rakastaa ihmistä joka yhtenä viikkona sanoo, että rakastaa tätä - miestä, ja toisena ehkä parin viikon päästä haukkuu pystyyn ja sanoo, että tämä paha ja että ei rakasta. Tai haukkuu että mies ei rakasta, vaikka mies mitä tekisi, ei usko vaan. Sitä ne on ne "MIELIALANVAIHTELUT" - eivät pelkästään sitä, että tuntuu yhtenä paivänä että on hyviä ideoita ja jos toisten kanssa rupeaisi niitä toteuttamaan, itkisi nurkan takana, että ei minusta ole mihinkään ei tähänkään (jos isän SAARNAN palauttaa mieleen:"Sinä et ole kukaan / sinusta ei tule mitään".

Saako Rema 1 tekstiviestin? Saa - lähettäjä on VUODEN NUORI LAUSUJA finalisti, nyt 40 v. "Näin totta" - katsotaan, mitä tästä seuraa.

ps. CH piirsi IHAN MINUN NÄKÖISENI kuvan. Se oli niin puhdasta iloa täynnä sen sen äidin hymy. Ihana. Pistäin sen siihen paikoille mihin ajattelin pistää Ellen Johnson Sirleafin valokuvan.

 

JA PSs. TÄSTÄ ETEENPÄIN REMOJEN KANSSA "ASENTEELLA" TURPAAN SAAT, JOS OOT KETÄÄN ENNEN MUA RAKASTANUT! Huom., ihan vaan theétren merkeissä....khihihihih.....taidetta vain.