Tämä täytyy sitten tehdä näin:
HOITAJA:"Kuinka sinä voit?"
MINÄ:"Niin, voinko minä ---(kääntää katseensa hoitajasta lääkäriin) --- mennä naimisiin --- (ei että LÄÄKÄRIN vaan) --- Pakistanista luokseni tulevan (rikos)toimittajan kanssa?"

Koska ehkä tuo pitää kysyä, eikö ihmisiä viedä pakkohoitoon nimenomaan heidän tekojensa tähden. Ehkä tuollainen dialogi psykiatrian klinikalla sitten kuullaan. Pistin hoitohenkilökunnan tekoja opettajalleni, jonka hoitotyön etiikan tunneilla nukuin. Lastensuojelun virkailijaan minä luotan eniten. Hän on kannustanut taiteeseen ja naisellisuuteen (rintaliivit ostaa). KIRJOITTAMISESTA TAHTOISIN työn itselleni - siis leipää siitä ei saa, mutta jos arvostusta ja vähän rahaa. Vaikka eivät kyllä kaikki kirjoittajat joille maksetaan ole niin hyviä. Toivottavasti minä en ole se hullu, jota eräänä päivänä tullaan repimään kymmeneen suuntaan - koska me maanisdeprressiiviset ihmiset ollaan niin lahjakkata, että meidän halutaan tekevän asioista, kun annamme taidonnäytteen. Ja sitten koske me olemme NIIn lahjakkata, me olemme aloittaneet niin monta projektia, että niitä yhtä aikaa on mahdoton saada loppuun ja me menetämme voimamme ja sitten ollaan siinä tilanteessa, että menemme depressioon. Tässä syystä vika ei ole meidän aivoissamme, vaan niissä tilanteissa, joihin LAHJAKKAINA ihmisinä itsemme ajamme. Eli, realistista (realisuuden isä unohti usein, tästä puhuttiin paljon : SUUNNITELMAT JA NIIDEN TOTEUTUMINEN MIELENTERVEYSPOTILAAN ARJESSA) on, että jos on 10 suunnitelmaa, niin ehkä 2 parhaimmillaan 3 toteutuu, ainakin minun tilanteessani. Pyrkimys tehdä yhden Reman kanssa teatteriryhmä (--jos hän ajatuksistani innostuu --- ehkä ei, nuorisokodeissa töissä) -- on ihan OK, kossa siinä käyettään Levinas teoriaa teatterin kanssa ---Se siis tukee muita tavoitteita ja päämääriä.

Tämä Rema (ja tästä en "mahdolliseen kirjaan" kirjoittaisi, sllä tämä on "minulle läheistä" todellisuutta -- thän voisi miettiä sosiologisen ja psykolgoisen teorian) oli siis teatterileirillä (toivon, että tämä on totta, koska on vain muistikuvat) ja minulla oli hänen puhelinnumeonsa kun päätin lopettaa opiskelun mielenterveyshoitajaksi.(on muuten mielenterveydenhoitajaksi) - siitä puuttui yksi numero joten en saanut puhelua läpi. Seuraavan kerrran näin hänen olevan Tampereella eräässä ravintolassa ja hän istui siellä ja minä taisin olla entisen poikaystäväni seurassa. Minusta niin tuntui, että hän ei välittänyt minusta kun ei tullut luokseni juttelemaan - viisas ja karismaattinen ihminen (vai onko, ottakaamme vielä selvää -- raahatkaamme Rema häihin) - ja vasta nyt pari päivää sitten minä tajusin, että se kävi noin, että oli numero, että MITÄ OLISI TAPATUNUT, JOS MINULLA OLISI OLLUT SE OIKEA PUHELINNUMERO? Olsinko jutellut hänen kanssaan siitä lopettamistesta? Vai oliko hän niin niiden "toisten" (- the other/ Levinas) että ei olisi välittänyt, että sitä on vaan niin kiva sitä olutta juoda. Siellähän niitä on ravintolat täynnä elämätarinoita ja ihmisiä. Mitä 19 vuotias voi aikuisten maailmassa. tai pikemminkin MITEN 19 VUOTIAS VOI AIKUISTEN MAAILMASAS - hyvin vai huonosti + voiko tehdä jotain.

Äitiäni rauhoittaakseni pistin lääkkeet dosettiin. En ole ihan varma menikö kaikki oikein, joten ne pitää aina tarkistaa. Ovatpahan tuolla jos...

Jos on IHAN ÄLYTTÖMÄSTI jotakuta rakastantu, niin ei sitä noin vaan unohda. Mutta ne teatteir-ihmiset ovat niin itsevarmoa, tiedetään. Seksi on niille tuosta vaan luonnollinen asia. Ne häiritsee maailmaa. Se on siinä mielessä hyvä, kun niille on annettu lupa siihen lavalla. Mutta kun en muutenkin sitten menee asenteella, että mua pitää arvostaa ja kunnioittaa, kun mä olen näyttelijä, niin good bye!

On mulla sitä HENKISTÄ PÄÄOOMAA niin -- ja kun tuli levozin niin ei nuo tiskit ahdista ja tuo vanhaa mieltä takaisin....että ....Minä tyttö se en revi miesten sydämiä vaan tuota meidän kallista ja pyhää Suomen lippua, että jos se peittäisi se häpeän. Minä luin väärin  1.Moos3:16 luin että minä teen suuriksi sinun RAKKAUTESI VAIVAT. Minä TIEDÄN, että ne tulkitsevat tätä niin, että nainen voi olla sukupuoliyhteydessä vain oman miehensä kanssa (ehkä runkata itseään ajatellen jotakuta toista - ja sen kieltää Jeesus, "näin uskn" - eli onkohan näin) " Mutta minä näen "piilossa" tuossa että nainen haluaa miestä, vaikka hän vihaa ja inhoaa häntä, tappelee ja nalkuttaa- pelaa peliään -ja silti vaan haluaa seksiä hänen kanssaan. Ja joku tosi vääristynyt uskonnollinen tyyppi sanoo, että mähän noudtan tässä 1 Moos 3:16 - kaikki on okei. Vaikka mies kärsii. Sitä se Victor Abiuwakin ehkä yritti. Haukkui ja solvasi (ei sentään huoraksi) ja oli halu OMAAN VAIMOON - samalla kun mieluummin auttoi toisia afrikkalaist naisia - tai toista

Minä olen KETTUTYTTÖ 40. MItä on sitten kun olen 44 v? Olen tehnyt elämässäni ihan oikeat ratkaisut. Leikkinyt PAHAA TYTTÖä. Jonka seura ei ole ... MUTTA MINUN PAHALLA TYTÖLLÄNI ON SIELLÄ NS."TEATTERILAVALLA" SE "kohuttu" VAPAUSPASSI ja sitä se heiluttelee, että teenks mä pahaa vai teenks mä rahaa." Siitä KOUVOLASSA asuvasta naisihmisestä on ilmoitettu nyt ihmiselle, jonka ystävä on ollut Kouvolan teatterissa töissä. Etteä MIKSI en päässyt II-vaiheeseen ohjauksessa. "NE" kaksikko Kirsi Marja Komulainen (=äitini pakotti minut juomaan alkoholia ja hänellä on videokamera) ja PIIA PAANANEN (Outokumpu) tiputtivat minut pois Joensuun "taidekuvioista". KANSSAJUHLIJOIDEN kirjasta en saanut edes yhtä kirjaa, vaan sekin minun piti itse ostaa. Ja Ismo Alangon äidillä on asunto myös Helsingissä. Nämä Paanaset ja muut lähtivät aina kirjoittamaan uusista tuttavistaan. paananen Reginaan. Ja Helsingistä minä löysin naisen, jonka Krishna auttaa, kaikkia - ei vain palvelijoitaan (tai ovatkio ne palvelijota).  Oli kiva olla nuori ja elää kavereiden kanssa häveliäisyyden rajoa rikkoen musiikkia kuunnellan. Sitä ja tätä tehden. opiskeluaikana en juhlinut, yhden kerran join itseni känniin, kun oli muut opiskelijat, en muuten. Öisin kiersin yksin ravintoloissa ilman alkoholia, koska ei ollut ystäviä. Ja nyt minulla n mahtava ase: OMA PÄÄ! - MUISTOT, - tunteet, - unohdukset (huom..!!),

 

JOS JUMALA ON, HÄN ON OLEMATON

- vrt. "olematon" --joskus myös hyvin pieni.

------terveydenhuolto-oppilaitoksesa minusta sanottiin, että minusta tulee jotain. samoin kansanopiston näyttämötyönlinjalla.

mutta nää on ihan ihmeellisisä! pirunnyrkki:
JOKU OLIS - JO KUOLISI