Minulta on Tiimarista ostettu mainio vahvakantinen vihko kadoksissa. Siihen kirjoitan riimitelmiä, joiden keksiminen on todella mieltä ylentävää (mitä ei ehkä nykyisin harrastata, vaan ehkä silloin 30 - 40 luvulla, ah mitä ihanaa silloin ihmispsyykelle tapahtui ja mitä silloin psyykestä ajateltiin. väittäisin näin äkkipäätä, että MORAALI toimi enemmän. Jo pelkästä riettaasta ajatuksesta sai rangaista itseään, jos oli sen tyyppinen ihminen). Jälkeenpäin kun noita riimejä tarkastelee, ne ovat aika huonoja, ja ne ovat minun, ja jossain SAATTAA olla joku helmikin. Nyt olisin kirjoittanut: sieltä tieltä, mitä olet mieltä. En jaksaisi, mutta vielä tieltä kieltää, saattaa sietää, kuka tietää, kuka(t) sietää. Näitä siis tekisin vihkoon lisää, MUTTA MISSÄ SE ON? Talo ei ole niin sikasotkuinen etten voisi sitä löytää, mutta. Se oli sohvalla kun kirjoitin siihen lauseen:"Hei horatsu, mä oon sun ihoratsu" - ja postikorttiin sama, etsin vain jostain osoitteen - levy-yhtiön. Possukortti, vähän kuin että HYVÄÄ JOULU. Josta pääsemme "oikean" ja "tavallisen" maailman (jossa äitini haluaa minun olevan) (näin olen ymmärtävinäni, etten olisi samanlainen kuin isänpuoleiset sukulaiset, joista ei avioliiton mönkään mentyä ollut mitään apua) Mitä ihmetta ILMAPALLOJA myyvä henkilö teki lokakuussa JOULUPUKIN asulla? Siis kun näin hänet, hän ei ollut myymässä ilmapalloja vaan kotonaan (niin, siis olen ollut jonkun ihmisen kotona ja siellä oli joitain kauniita esineitä. Minulla vain vähän suklaata ja avoin mieli, että jos vain voin olla avuksi, niin kyllä). Luonnollisin selitys tälle on, että hän vain siirsi asua huoneesta toiseen, hänellä ei ollut ollut sitä mukanaan.

Ja eilisen ja tämän päivän pääasia = § = ACT SECTION. Nyt näyttää siltä, että T-paitaan pitää ottaa mukaan tuo selitys "ACT SECTION" - ja sinne taakse theétre. Mozbacille pistin offline viestin, että jos siellä on act section niin siellä ehkä pitää olla myö FACT SECTION. Ainakin, jos tekisimme THEÉTRE- siellä olisi se FACT SECTION (esim. mitä kuka tehnyt kenelle ja miltä tuntui), mutta tämä nyt kyllä vaikuttaa pahasti psykodraamalta....siihen minulla ei ole pätevyyttä, vaikka isääni aikanaan selvitin sun minkälaisesta sekavuustilasta. Onneksi CH selviää sillä että soittaa vain numeroon 112 ja kertoo mitä on tapahtunut, jos jotain tapahtuu. Hän muuten on valmis antamaan minut morsiameksi jollekulle joka rakastaa minua ja jota minä rakastan Kunhan hänellä on oma paikka perheessä. Nyt meidän pitäisi saada Victorilta valkoinen afrikkalainen lastenasu, koska tämä asu voi toimia CH:n "pikkupapin" asuna, koska hän siis tahtoo papiksi. Kysyi onko Jumala olemassa ja minä sanoin, että ei ihmiset tiedä sitä - jatkamme että jotkut uskovat niin (mutta me jotka uskomme, tiedämme, esim. siitä, mitä asioita elämässä tapahtuu) Ehkä juuri siinä on Jumalan voima : olla voin sille mitä emme tunne. "Möhkäleeksi" pakotettu Jumala on muka papin hallittavissa (elokuvassa pistäisin savupatsaan kirkkoon, ja mitä sitten?) PITÄÄ OLLA AVOIN TUNTEMATTOMALLE, sitä ei saa pakottaa muotoonsa, siinä on Emmanuel Levinasin sanoma. tuntematon on suurempi (myös inhimillisesti tuntematon, sanoo Levinas) kuin sinä - käsittämätön - vaikka Levinas ja Descartes käyttävät käsitettä "ääretön". Ja Jumala "näyttäytyy" (Levinas juutalainen huom.) ihmiskasvoissa (tämä teksti ei gradutekstin tarkkuudella tehtyä, on vähän "epämääräistä", omaa tulkintaa joukossa) etc., tuskin ketään tällainen FILOSOFIA kiinnostaa Sitten kun valmistun olen todistanut itselleni, että minulla oli "älliä" (mitä ei kyllä ollut) opiskella filosofiaa yliopistossa. Enkä unohda niitä asioita joita olen oppinut. Enkä sitä hetkeä kun 14 - vuotiaana luin filosofiaa käytävällä koulussa ja minua kiusattiin. JA OPETTAMINEN ON KUTSUMUSAMMATTI minulle.

MITÄ SIIS PITÄISI TEHDÄ? Minä olen sairaslomalla siitä syystä, että v:nna 2010 keväällä eräästä alle 3 v. ryhmästä minut pistettiin pois kesken päivä ja seuraavana päivänäkin olisi ollut töitä. Seure olisi antanut töitä, mutta sanoin että ei juuri nyt, koska olin järkyttynyt tapahtuneesta. Ja meille tuli muutto Solvikinkadulta Rastilaan, isompaan asuntoon Seuraavana keväänä 2011 lääkäri kirjoitti kirjoitusvirheitä vilisevän Kela-lausunnon, jossa sanottiin, että olen valmis LASTENTARHANOPETTAJA (Savonlinnan okl, kuten Petri Tiili/Pelle Miljoona & Niskalaukas - kuka lie hän) ja joutunut ensimmäisenä päivänä pois töistä - KYLLÄ, mutta sen keikkapaikan ensimmäisenä päivänä. LASTENTARHANOPETTAJAN PAPERIT tekisin mielelläni loppuun, kun kerran 3 v. niitä tein. Mutta Hoitajani XXX, oli hypätä seinälle kun kuuli, että mietin prosenimaaritytötäni - halusi antaa lisää lääkettä (ketipinor). Kiinnostava tilanne ihan siltäkin kannalta, että Joensuun, nyk Itä-Suomen yliopistossa tein OPETUSHALLINNON tehtäväjaksoa (ja sain läpi! Mikä ei ole itsestäänselvyys) - mutta ne jäivät kesken. Siis hallinnon puoli kiinnostaa tässäkin asiassa. Tämmöinen pulma. Ja minä kun NUKUIN HOITAMISEN ETIIKAN tunneilla terveydenhoito-oppilaitoksessa. Tuo Ketipinor ei sitten ole "onnellisuuspilleri", sitä ei nappailla ahdistukseen. OIREIDENHALLINTAKURSSIn kirjat minulla on tallella ja voin niitä vielä myöhemmin lukea lisää. Oppii tunnistamaan oireensa. Väittäisin, että elämänhallinan menettää kun menee maniaa. Jos menee maniaan. Asiaa sopii tutkia kirjallisuudesta vielä enemmän. EHKÄ ON PARASTA, ETTÄ OLEN VAIN "HYVÄ POTILAS", koska eihän se HOITOHENKILÖKUNTA virheitä tee - eihän? Ja samalla kiitollinen siitä, että rahat tulevat Kelasta eikä toimeentulotuesta. Yhteiskunnassa on ammatteja, joissa potkitaan toisia ihmisiä tieltä - sitten on toisia ammatteja, joissa pyritään "nostamaan" "voimaannuttamaan" ihmisiä. Tästä minä ehkä pikkulasten tuokiolla kertoisin.

Alkaa tuntua siltä, että en ilman tätä BLOGIA olisi edes olemassa.

Ja edelleen:

JOKU OLEMASSA - JO KUOLEMASSA
voiko tuon pessimistisempää.
(tämän jälkeen pitäisi kiroittaa jo oma allekirjoitus, mutta unohdetaan....)

ps. CH on kotona, päiväkoti on kiinni. söi puuron, joi mehun, katsoo al-ice in woderland...joko minä seuraavaksi yritän lukea Esa Saarista...tai otan yhdestä esineestä kuvan ja yritän saada sen tänne blogiini. MINÄ!