Tapasin aviomieheni kun kävimme sulkemassa yhteisen ruokatilimme OP-pankissa. Sen jäleen mieheni vielä kävi näyttämässä minulle kenkiä, jotka hän oli halvalla ostanut, 12.99€/pari, samanlaisia pitkäkärkisiä kenkiä on afrikkakaupoissa n. 80 - 90 € hintaan, joten halvat olivat. Teroitin hänelle, että ISÄNPÄIVÄNÄ, jolloin hänet on KUTSUTTU meillä on myös CH:n nimipäivä, joten lahjaa odotellaan. Eilen piti yrittää soittaa ja sitten lähettää viesti isä-Victorille, koska CH oli huolissaan isästä, että miten hän siellä Laajasalossa pärjää. Onneksi tuossa uudessa puhelimessa näkee tekstiviestihistorian, koska muuten olisin vähän pihalla, että mistähän viestistä se vastaanottaja nyt oikein puhuu....varsinkaan, jos omaan puheeseen ei hänellä tule vihjausta/viittausta, että mistä oli kyse.

Muistaako joku minun maininneen nimen MIMO? (alleviivataan punaiselle, kun puhutaan ajasta ennen TÄTÄ keski-ikää). Jos en ole maininnut miestä, niin hän oli kuitenin ilmestynyt FACEBOOKiin. Ja minä tietenkin KAVERIKSI pyrkimään ja kertomaan MIKSI kesäleirillä 90 (teatteri) heitin valkoviinit MUOVIMUKISSA seinään. Se kun oli tämä perhetarina, että isä oli irtolainen, viinanmyyjä (sitä ennen ahtaaja ja satamassa - se näkökulma vielä tähän tarinaan - ei oman perheen tukea... etc.) ja kuritushuoneella - tehän tämän jo tiedätte. Ja tämä 18.11.1969 - 19.11.1970. Sitä voi pitää toisesta ihmisestä niin paljon, että kädet tärisevät, nyt olen sen itsekin kokenut.

ONKO TÄMÄN TARINAN "REMA" (obs., ei Remu) siis:
- MMO s..1958
- Pera s. 1960 - luvulla, kai
- "Puukoski" 1964 Pohjois-Karjalan "Bukowski" s. "Teurastamoyyhky", runokirja.
Kaikki lempinimiä. Kuten on herra Mozbach.


 

Eikö se oli kuitenkin suuri huoli, jos ei ole varma, että osaako sitä tehdä toisen ihmisen onnelliseksi? Omistaminen ei ole onnellisuutta, vaikka niin luullaan.

MILLOIN NE POLITIKOT ajattelevat, että meidän pitää ajatella muutakin kuin tätä omaa pientä ja ahdasta Suomeamme? Ja että päätökset, joita tehdään, ovat aina myös historiaa? Ja milloin ne palkkaavat mediaonsultin puoluetoimistoon joka ohjailee infovirtoja. Saisivat tehdä vaikka dokumentin puoluetoimiston toiminnasta. Edes infofilmi yläasteen yhteiskuntaopin tunneille.

Mutta huolimatta tuosta laulusta ja siitä, kenelle se on omistettu - tämän jälkeen keitän kahvia ja ryhdyn lukemaan Kamila Shamsien kirjaa Kartanpiirtäjä. Pakistanista lähtöisin oleva nainen. Takasivun mainoslaise "Jos minä en olisi minä, sinä et olisi sinä" - Nautinnollisia lukuhetkiä minulle. // Pikkasen kuuntelin poppia youtubesta, ristittyjen käsien väliin jäi UUSI KAULAKORU - rauhanmerkki, n. 4€ Seppälä, -50 % alennus.

Pitäisi sille MimuShalle kirjoittaa vielä viesti, että ... esim. käsiksessä n. 15 v. tytöllä pitäisi olla repliikki:"Nobody loves me but police dogs". Senhän jo pistin, että MINÄ TAHDON §-merkin lahjaksi. (Olin silloin 19v. - ja mies 31 v.) **** Edelleen äitini, joka silloin tällöin ja joskus käy kirkossa ja ehtoollisella oli hypätä kattoon kun kerroin että eilen luimme CH:n kanssa Raamattua (no kun papiksi tahtoo) - "No no, älähän ettei mene örvellykseksi, ja olethan lääkkeesi..." - ei luettu paljon ja CH ymmärsi sen jutun, että Jeesuksen ruumis on se "leipä". (soi Yö).

"Remoille" kerron, että A) MINULLA EI OLE §-TATUOINTIA EIKÄ MOOTTORIPYÖRÄÄ ja B) MINULLA ON RIKOSTOIMITTAJA SULHANEN. Siinähän sitä jo on tiedotetta tarpeesi Helsingissä asuvalle naisihmiselle, keski-ikäiselle.

Ne oli aina ne "nuoruudenrakkaudet" -"Voi kun" ja "jospa", muta aina niillä oli joku KAUNIIMPI nainen. Eikä kyllä kenelläkään ole niin kauniita silmiä kuin CH:lla. Ostin Hevisaurus limppari, kun on viikonloppua ja sydänsuklaan, huomiselle. http://www.youtube.com/watch?v=jIo0x5nov-Q&NR=1 (Yö: Kiitos ja kunnia). CH oli jo yhden kerran huolissaan, että onhan äidillä ihan hyvä olo - ja että onhan isällä nyt kaikki kuitenkin hyvin. Ihmisiä CH (kohta sanon CH:ta vahingossa Remaksi.....) vähän arastelee, esim. naapuriin jos menee, niin minun pitää olla ovella mukana. Ja sitten on joku päiväkodin opettaja täti, että häntä vähän pelottaa.

Koko hoitotiimi tulee meille kotiin 16.11.2011. Astiat pitäisi tiskata, TAAS!

KAHVIA! Sanotaan vaikka, että SIELU KAIPAA KAHVIA.