No niin, NUORISOKOTIEN TYÖNTEKIJÄLLE, kerran tapaamalleni tutulle henkilölle meni se idea, että NÄYTTÄMÖKUVASSA on Jumala - Alamaailman ovi  - Humala - ja päähenkilölstä (no minä esim. tai minusta se mieleent tuli) kaulasta revitään pois RAUHANMERKKI. Kuulostaa kyllä tietysti RIPPIKOULUKAMALTA, koska siinä on tuo Jumalakin, mutta ideahan on se, että NUORET (13 - 18)  saavat itse vaikuttaa mitä siinä tapahtuu. Haiskahtaa Owensilta, jota olen YMMÄRTÄMÄTTÄ lueskellut DRAAMAPEDAGOGIIKAN opintoihin. Minulla ehkä jopa on se Owensin kirjan kopioituna. (Urdunkilelen monisteet ovat kaapissa. "Sulhonen" tahtoo tavata rouvan (no hänen häitään ei vielä ole vietetty)

Pääsimme CH:n kanssa dialogiin, että kyllä lapsetkin saa rankaista äitejä (olin syönyt hänen Paula vanukkaansa!) mutta juuri nyt ei riitä aikaa lukea upean kirjahyllyn upeiden krjojen joukosta A.S.Neillin SUMMERHILLIÄ. Ajatella, Mozbachin etunimien kirjaimet ovat myös "A.S." - eiko ole IHANAA? Kai tässä nyt uskaltaa esittää ihmetyksensä, että jos mies on tarjoamassa MUSLIMI-häitä, niin PITÄÄKÖ morsiamen olla myös muslimi? En tiedä, en jaksa googlettaa.

 

Oletteko muuten koskaan tulleet ajatelleeksi, että Jeesuksen opetuslapsista jotkut olivat KALASTAJIA ja Jeesuksen "salainen" merkki oli KALA. Siinä sitä "sattumaa" kerrakseen, kuten maailman menon yleensä selittävät nuo jotka eivät tahdo uskoa vaikka mitä tapahtuisi. Ei, koska yleensä jokin MAALLINEN on heille niin paljon tärkeämpää. Kodin esineet, olut, televisio, mikä vain, ,joka on "vaivoin hankittu" - joten ei ehkä ole oikea RATKAISU (=AA-julkaisu) vaan kysyä suoraan Jumalalta, että annammeko me heille TÄMÄNKIN ANTEEKSI, koska hän tämän TYÖNTEON, joka "heitä" orjuuttaa antoi RANGAISTUKSEKSI. Olutkin liittyy työtekoon, kun on "lupa rentoutua".

En minäkään tätä "kalastaja" "kala" (Jeesus Kristus Jumalan Poika) asiaa ole ajatellut, eikä sitä minulel muistaakseni kukaan ole kertonutkaan.

Menemme CH:n kanssa ostamaan Tim Burtonin Liisa ihmemaassa (I can´t wonder here = ehkä -->1) en voi ihmetellä täällä, 2) en voi kuljeskella täällä --> THAT´S WHY I WANT TO GO AWAY THIS LAND, cause My Strengt can´t change what is. Maybe?)

Ystäväni esitti tekstiviestissä epäilyksen, että häntä vaivaava kipu olisi hänellä siitä syystä että hän olisi edellisessä elämässä aiheuttanut nuolella samankaltaisen kivun (ja XX). Facebookissa hän etsi syyllistä ystävistään, että kuka heistä (siis niin kyllä MEISTÄ - en aina ole Machiavellin kannalla... ) Tein vain havainnon joka oli mielenkiinotien. CH esitti heti toiveen, että menisimme ystävänäi (sinun) luo  - meillä on hänelle lahja, mutta en tiedä pääsemmekö häihinsä, koska a) ei ole opiskelijatarraa opiskelijakortissa = bussilippu, - ja niin syytä B ei olekaan. Mutta jos omia häitä ajattelen (siis en niitä, joihin tulin MIELISAIRAALASTA ja joissa oli vain 3 henkilöä, 2 afrikkalaista, yksi kahystäjä ja yksi nykyinen medianomi) -- niin toivoisin sinne takariviin KAIKKI SOITTAJAPOJAT joista olen tykännyt MIELELLÄÄN AJATTELEMAAN, että MIKSI MINÄ EN TUOTA NAISTA AIKANAAN RAKASTANUT JA "HUOLINUT" (= 1) ottaa vastaa, 2) huolehita). Ja entä kauniit ja miehiinsä rakastuneet naisihmiset (koskee vain näitä SOITTAJAPOIKIA) - mitä he sitten ajattelevat (sitähän en voin määrätä, tämä on puhdasta mielikuvitusta - olisi kurjaa jos vain etukäteen kuvitellut asiat toteutuvat --- voisin keskustella M.Nuutilan kanssa tästä, vrt. joku luettu lehtijuttu) Ihan vaan sitä, että VÄLITTÄVÄTKÖ NÄMÄ MIEHIINSÄ RAKASTUNEET NAISET MISTÄÄN MUUSTA KUIN MIEHISTÄÄN JA SIITÄ, VÄLITTÄÄKÖ MIES HEISTÄ. Tai kysyvätkö koskaan, että OK, sinä kohtelet minua hyvin, mutta MITEN SINÄ KOHTELET noita toisia ihmisiä, mitä sinä tiedät maailmasta, mitä sinä tahdot muuta tehdä kuin a) juodo olutta, b) sanoa että olen kaunis - ja voiko ystävätäsä minulta (siis häneltä  SOITTAJAPOJAN TYTÖLTÄ)  että onko se seksi edes hyvää sen pojan kanssa. Ainahan se ei ole. Mutta SITÄ PIILOTELLAKSEEN POJAT JA MIEHET PUHUVAT tytön "antamisesta" - varjellaan MITÄ??? VARJELLAAN KAIKIN KEINOIN SITÄ (feministi!) että miesten tarjoama seksi ei aina ole niin hyvää ja kivaa. TÄMÄN TÄYTYY MUUTTUA! TÄMÄN TAKIA TÄYTYY TEHDÄ TAIDETTA! Just tän, että SULTA MENI NAINEN "KUNNIA" KUN "SÄ ANNOIT", MUTTA MIEHELTÄ EI MENNYT "KUNNIA" KUN SE EI OSANNUT SUA TYYDYTTÄÄ. (Siellä oon vino pino tarinoita, mitä naiset tekevät saadakseen sekusalasen tyydytksen eli orgasmin Hite - raportissa, pitää vain tuoda kirjahyllyyn).  --- no, mutta takaisin SOITTAJAPOIKIIN - (huumeita? alkoholia? soittimet? sanat? etc.) se niiden TYTTÖYSTÄVÄ on paiikan Kuningatar, koska se on niiden kanssa. Ja Kuningatarta kohdellaan hyvin, koska joka paikassa on SOSIAALSET SÄÄNNÖT. Mä olen näitä ihmisiä joihin olen halunnut tutusuta päässyt palvelemaan Grillikioskissa. "Try to behave" - no, tämmöselle Akalle se on enemmän että ÄLÄ SUUTU kuin että älä oo liian kännissä. Onneks ei enää tarvitse olla MISSÄÄN TEKEMISISSÄ TUON MAAILMAN KANSSA joka on suomalaisena ihmisenä tullut tutuksi elämän varrella.