Yhtä Remaa minä olen SUUDELLUT kiihkeästi (ja rakastuneesta, Luojan Tähden miten siinä niin kävi? Sehän oli sellainen LOISTAVA ja ITSEENSÄLUOTTAVA KARISMAATTINEN, vähän minua Vanhempi Herrasmies, jolta puuttui tehosteena sähkökitara ja (pikkuinen, ei pitkä, mustatukkainen...) MOOTTORIPYÖRÄN pakokaasut (joihin tyttöystävä voi tehdä itsemurhan, näinhän se on) --- josta olin varma, että tuo on taas niitä, joita minä HALUAN, mutta EN SAA. a) ulkonäköi ja b) kaikki muut syyt. Ei onneksi ole tarvinnut poikaystävähistoriassa kestää lässyttäviä kaljanjuojia - sentään. niin, uskokaa tai älkää, mutta MATTORULLAN SISÄLLÄ? Miten siinä tosiaan niin kävi ja onko muistoni tosi. Mukaansa hän kuitenkin minut tahtoi "seuranpitohuoneesta" -- hmm.

Ja toinen REMA sitten puolestaan EI ANTANUT MINULLE SEKSIÄ (edelleen sähkökitaran omistaja ja huuliharpunsoittaja) -- hänelle näytin vain n. 20 vuotiaana huumeluolassa käteeni tupakalla humalassa ja toisten MIELENTERVEYDENHOITAJAOPISKELIJA nuorten pöydäss (varmaan pelkkää olutta siinä paikassa - EI HUUMEITA MINULLE oli mottoni nuorean) polttaman arven.

Mutta kuka on kuka, siinä pulma (ei ehkä vaikea nokkelalle lukijalle). Kirjoitan tätä Agatha Christien valvovan silmän alla. MITEN AMER KHAN (eli Mozbach) suhtautuu siihen, että minulla on ollut elämässäni "Rema" (jos ei ajallisesti kauan niin sielullisesti tuskastuttavan kauan [vaikka Nurmeksen Rema (jompi kumpi edellisesti] sanoi ELÄMÄNOHJEEKSI joskus, että KAIKKI TAI EI MITÄÄN, ihan hyvä ohje automekaanikolta. Etten sitten marssittanut Afrikan aviomiestä hänen luokseen (hassuttelen, aina joskus) ja esitellyt, että tämä mies on myös automekaanikko. Ei - sitä iloa KYLÄN JUORUAKAT ja JUORUNUORET eivät saaneet...] -- palaan Mozbachiin, en tiedä missä lauseeni oli, että miten hän suhtautuu siihen, että minulla on ollut Rema & Rema & Rema -- koska alkupeärinen "kirjaihdeahan" oli, että Rema yrittäisi estää Izaa menemästä naimissin Amerin kanssa - mutta "tässä käänteessä" näyttää siltä, että IZA TAHTOO REMA:t häihin. (kyse on siis koko ajan KIRJASTA, ajjatelkaa se niin!) Jaha, ENTINEN RUNOILEVA SIVARIPOIKAYSTÄVÄ taitaa saada ihan oman roolinsa... Ja että Iza - hänen Ica Khaninsa - on myös polttanut ja juonut alkoholia.

Minulla on Reancisco Alberonin Otavan kustantama kirja RAKASTUMINEN, aivan ihana. Itseään tuskin rakastamaan oppii peilin edessä kukaan, niin että se siitä että siihen KAUNEUTTA tarvittaisiin. "My love is you" - oudosti sanottu. Niin, ainahan mies voi mennä sen toisen naisen luo, joka osaa sanoa sen paljon paremmin.

Voin kertoa, että TARKOITUS on saaada YHDEN REMA:n sydän palamaan ja aivot liekkeihin. Ja toisen Reman nyökkäämään, että jep "lissu" "lyyli" (etc.) (MOTSKARILYYLI? OK) "sä teit sen" Sitten on yksi Pena - maatalon isäntä jonka kanssa oli tosi ihanaa. Kerran vein sen kotiin ja kerran käytiin katsomassa Jazzeja - ja sit se opetti vähän RUMPUJA - Pena oli vailla mitään "säreitä" - siis hyväksyy ihmisen semmoisena kuin se on - näin uskon ja luulen, mutta KÄYTTÄÄ ALKOHOLIA, että se taas siinä. Aamulla kun sen vierestä heräsin niin sen piti mennä ottamaan kiinni NAAPURIN SONNIA. Joensuussa olin yhdellä bändiikopilla (ei bändielmää mulle) ja oli Ismo Alangon Pentti - biisi (jossa "Testamentti" sana - aina ajattelen siihen tuota Pera ihmistä, joka siis yksi Rema - niin, siis "hän") ja kokeilin rumpuja ja sanoin, että niin VIIMEKSI PENTIN KANSSA.

Kello on kauhean paljon, CH tahtoo vielä teetä.ÄIDIN HÄTÄ, se on pahinta maailmassa! Vai onko? Entä sodat, vallankumoukset, virukset etc. - loppuuko teidän maailmanne oman kodin seinien suojiiin. Politiikkaan, perkele - sanoisin, jos Pera-Rema olisi moottorpyörän kanssa lähellä - jos sillä sellaista on, mutta minulla on lapsi.