Tein T-paita tilauksen. Kaksi mustaa  paitaa nyt kun minulle oli rahaa tullut ja mm. musta t-paita omalla tekstillä oli halvempi. Norm. 11 €, nyt 5 €. Tekstillä: "Ole O´Levinas - theétre theètre" ja "Ole O´Levinas". kun gradufilosofini on Levinas. Siis leikittelyä sillä että joku on "olevinaan"

Katsoin juuri äitini kanssa venäjänkielistä Kalevalaa, jonka annan pois - ja kun äitini juuri otti sen oli televisiossa serkkuni, kertomassa näytelmästä, jota he esittävät Q-teatterissa. Tyrmistys oli suuri. Emme koskaan saa tietää sukulaisteni tekemisistä heiltä suoraan.

Ehkä jos keskiviiikkona pääsemme eroon äidistäni. Olen jo muutaman kerran sanonut hänelle, että VOISIKO HÄN OLLA KIROILEMATTA SILLOIN KUN KÄYMÄSSÄ LUONAMME. Kun ei täällä kukaan muukaan kiroile kuin rantarosvo.,

Vaatekaapista etsin isän vapauspassai ja löysin Yasmina Rezan näytelmän TAIDE. Lisäksi oli urdukielen monisteita. Kauniita kirjoitusmerkkejä...Ilta meni T-paitatilauksen tekemiseen, kun olin ajatellut, että luen kirjaa THEORY / THEATER, oli sellainen olo. silloin kun sen ostin niin se tuntui niin hienolta ja vaikealta (draamantutkimuksen pääsykokeisiin, taidettiin jopa ihan tilata Savonlinnan kirjakauppaan minua varten) ja nyt niin yksinkeratiselta kun on filosofian opinnot lähes kaikki tehty.

Huomenna tulee siivousapu.