'Tänään hoitajalla. Annoin hänen kekustella ystäväni, äitini ja lähihoitajamme kanssa, koska hän kovasti oli sitä mieltä, että minun kuuluisi nyt tähän kohtaan (hänen käyttämiään sanoja) mennä mielisairaalaan. Seuraavan kerran kun puhumme asiasta, jo huomenna vaadin, että minun on saatava tietää että saanko siellä hoitoa että ei tarvite käytävillä istuskella vain ja lääkkeitä odottaa. Toivon, että en ala tupakkahuoneessa sitten uudelleen tupakoida. Sitten pyrin saamaan mukaan MIELENTERVEYSLAIN, ihan mielenkiinnosta, ei että alkaiin ketään syyttämään. Ja Niin & Näin lehtiä. Jälkikäteen on turha miettiä, miksi tähän päädyttiin. HOITAJAN HUOLI ON NIIN KAMALAN PAHA ASIA, ETTÄ KYLLÄ SEN TAKIA PITÄÄ TOIMIA JA SAADA HUOLENAIHE 24 H hoitajien valvontaan. Ennakoin kun sanon, että kumpaa tällä sitten hoidettiin: hoitajan huolta vai potilata. (Eikö voisi olla "Voipilas" kun se aina .... voi sun pilas! Vasta nyt ymmärrän PILASI sanan kaksi merkitystä.

Jos tässä tosiaan käydään läpi psyykkien terveyteni tärkeisiin asioihin niin otin yhteyttä netin välityksellä siihen kesäleirimieheen - ja syntyi PUOLIALA. Siihen liittyy jatko juttukin.

Juttelin erään naisen kanssa, jolla on toinen käsi tekokäsi ja hän kertoi, että myös hänen halutaan menevän mielisriaalaan. Myös hän kirjoittaa, kuulin hänen kerran esittelevän kirjoituksiaan Joensuussa.

Olen siis kyllä ihan valmis menemään sairaalaan - mutta kerjäiin kyllä avohoidon henkilökunnalta sen ASENTEEN, että vika nyt ei ole minussa vaan siinä, että heidän auttamistaitonsa ovat loppuneet. Hurjia asioitaahan minä tässä nyt olen tehnyt ja pistänyt pyöritykseen. Samassa vessassa kerroin ystävälleni, että mikä on asioiden oikea tilanna - miesutut ja taideprojekti...

 

Aika hiljentyä.