TILANNE: minulle tuli tekstiviesti, jossa ystäväni pyysi minua luokseen katsomaan elokuvia. Kerroin sen meillä kylässä olevalle äidilleni, joka siis tuli kun hoitajani sen ajatteli olevan tässä kohtaa hyvä juttu. Äitini tahtoi nähdä tekstiviestin itse omin silmin. Sitten kun hän oli sen katsonut, ja minä valitin, että eikö hän usko sitä mitä minä sanon. Sitten äiitini sanoi:"IHAN OLET YHTÄ VITTUMAINEN SANOI SULLE MITÄ TAHANSA." Tässä kohtaa tuntuu kivalta päästä kertomaan asiansa sinne Psyk. poliklinikalle, kun siellä ihmiset on neutraaleja ja katsovat maailmaa omien teorioidensa kautta. Mutta siis ilman puolien ottamista. "Tuntuu kyllä oudolta, että mikä tässä on takana" - kun saan ystävältä kutsun. Siis kyseessä on epäluuloinen v. 1945 syntynyt - ja MINUN EI PITÄISI MITENKÄÄN NÄIHIN REAGOIDA, koska jos olen vihainen, niin se on MIELIALAN MUUTOS, eikö? Eikä niitä saisi olla, koska kyse MIELIALAHÄIRIÖISTÄ. Hänen piti lähteä tänään, mutta hän päätti olla sunnuntaihin jos ei maanantaihin asti. Se mikä tapahtuu hänen seurassaan (kuten ystäväni - sinä - ja lähihoitajamme sanoi) on REGRESSIO, kuullstan siltä mltä lapsena ihan hirveän väsyneenä kun yritin koko ajan tavoittaa heitä. Hullujako olivat kysyi lastensuojelun sosiaaliviranomainen minulta suoraan.

Mozbach oli helpottunut, kun en mielisairaalaan nyt (sitten mummo junassa miettii, mitä täällä on tapahtunut nyt). hänelle olisi tullut ikävä - ikävä tietokonepäätteen äärellä. Rema ei ole vastannut, olen vain ihmetellyt, että miten voin jo 21 vuotta sitten kohtaamani ihmisen muistaa niin tarkasti. Kaiken oleellisen ehkä n. 8 vrk:n ajalta. Minut ohjattiin pois ja minä olisin halunnut kirjoittaa. Silloin tämä 2 -suuntautuneisuus. (siis mikä?) oireili. ENKÄ IKINÄ UNOHDA :-) Muuttaisin vain sen kerälle pyörineen maton, jonka sisällä suutelimme (hän näytteli Romeota jossain sen toisen ryhmän harjoituksessa) - vaihtuisi Suomen lipuksi siellä lavalla.

MIKÄHÄN MAHTAA OLLA SYY, että äiti ei tahtoisi päästää minua pois kodista? Tämä sama oli vuonna 2000 kotokaupungisa, kun yhtäkkiä huomasin, että minun pitää mennä Joensuuhun tekemään eräs naistutkimuksen tehtävä. Että jotenkin petän häntä tai jotain. MINUN TUNTEENI ovat minun ja ne ovat OIKEUTETTUJA. Äiti sanoo 40 - vuotiaalle naiselle, että milloin pitää sitten tulla takaisin kotiin`? Siten kerroin hänelle siitä paikallislehden toimittajasta, joka huusi minulle paikallisessa pubissa olutpullosta, joka hänellä oli laatikossa, tyhjä. Äitin puolusteli tätä lehden nyt jo entistä toimittajaa, että kun sinä et sitä juttuasi loppuun asti saanut, olit niin hidas. Että en takia se sitten sai minulle huutaa vai? MINULLA meni sen tapauksen takia painonhallinta kokonaan - lisäksi hän aina muistaa kysyä, jos joku asia tai ongelma minulla, että oletko sinä syönyt. Olen 113 kg. Minusta ja minun AIDOSTA itsestäni se nainen ei saa enää teatterinaamiota enempää. Aion kokeilla jos osaisin vielä jotain. En juuri nyt, mutta jos?

Alangolle kokeilin MUSIC - NEW SICK sanomista. Kyse on miten m-kirjain sanotaan. Ja konteksti on siis se, että tämä Alanko on meidän kotipalvelun nainen.

Pitäisi kirjoittaa siihen, mikä olisi kirjaksi aiottu tarina, jossa se ROCK-ari tyttö rakastaa ENEMMÄN musiikkia kuin niitä rokkaripoikia.

 

Kyllä, täältä Itä-Helsingistä - minä, äitini mielestä HYVIN VITTUMAINEN.