Olen ihan iloinen, että menen ihan virallisislla asioilla Tallinnanaukiolla ja postin vierestä. Näin Victorin tänään. Täytettiin asuntohakemuksia Vantaalle ja Espooseen. Oli thirty two, mä että Dirty2, kun hän kutsui minua likaiseksi ehkä sielultaan kuitenkaan - jos edes moisa pohti. Siihen päättyi kyllä lysti. Hän oli ollut poliisin luona ja kertoi ilmottaneensa heille, että HÄN EI OLE LYÖNY POIKAANSA, että EN OLE SYÖNYT MIELIALA/PSYYKE-LÄÄKKEITÄNI ja sen vuoksi puhun joskus mitä sattuu. 1) Sosiaaliviranomainen kuuli, kun CH kertoi, että ISÄ LÖI (kun Victor oli huolissaan siitä, että onhan CH puhdas...-- valehtelija!) 2) poliisi kuuli, kun CH kertoi, että isä löi - mutta se ei mennyt videolle heillä. Joten kaikesta selviydytään kyllä (vältä tuota "selvä" sanaa - aloitan laittaa mozbachia varten suomalaisia sanoja, joilla on monta merkitystä. Uskon, että kulttuuri on osin sisäänrakennettu niihin.

Tarvisen t-paidan : " OLE OLÉVINAS" ja taakse theétre. The Other muuttuu muodosta, että siinä M-keskellä (The Mother) ja O:n sisään A - eli anarkaa! Mutta sen pitäisi olla jo audiovisuaalinen juttu. Toiset ovat medianomeja, minä en. Pistin sen paikkaan, josta myös tarinani Rimo sen näkee. Mutta se Modesty Blaise vihko, johon tarinaa olen hahmtellut on jossain enkä tiedä missä.

Lapsilla on ollut täällä hyvä olla, kun mummo on ollut paikalla. Minä olen vähän niin ja näin (mutta se onkin sitten filosofinen aikakausilehti).

Ainoa mihin tätä Rimoa tarvitsisisn olisi teatteri, sillä ole sitoutunut Ameriin - Mozbachiin. Uskon että hän ajattelee minua siellä jossain. Tarvitsen ystäviä "seuraamaan" tarinaamme, jos se on niin, että Amer ei olekaan luotettava ja huijaa minua (mitä en usko, mutta! Varaudun! Mitä äitini ei koskaan tajua!) Toivon, että minun ei tarvitse odottaa ensi kevättä pitemmälle - sillä joudun kuuntelemaan äitini saarnan ja hoitajani voi toimittaa minut mielisairaalaan, jota hän jo yritti, mutta kun osasin toimia oikealla tavalla se jäi.

Edelleenkään minä en pidä siitä, että äitini sanoi minua HYVIN VITTUMAISEKSI NAISEKSI. On aika kurjaa huomata, että ne ihmiset, joita on pitänyt "hyvinä tyyppeinä" ns. johonkin tiettyyn viiteryhmään kuuluvia, eivät sitä olekaan. Heidän edustamansa arvot (lähinnä rock) ei olekaan hyvää.