Kuuntelen Lenny Kravitzin levy BLACK AND WHITE AMERICA. Levyn kannessa samanlainen pieni tumma poika kuin CH on. Otsassa rauhanmerkki, joka on tuttu meille, koska sellaisen ostin ehkä Lindexiltä. Ja huomasimpa vain, että jos Blackistä ottaa pois B-kirjaimen, siihen jää LACK. Ja W-hit-E.!

Kävin Lindexissä ja siellä soi radiosta laulu, jossa joku kertto haluavansa mennä naimisiin jonkun kanssa niin minulle heti tuli mieleen, että kuten minun kanssani haluaa mennä naimisiin joku - marry me! ei vain tiedä, onnistuuko se. Niinpä samassa näin laukkuja, jotka olisivat hyvin sopineet OPETTAJA - laukuiksi, sehän se tämän minun suomalaisen elämäni tarkoitus on. Opettaa. Sopivaa laukkua ei silti löytynyt.

Tein "lootaan" suunnitelman. Se liittyy erittäin julkiseen, suosittuun ja palvottuun musiikkihenkilöön, jolta on julkaistu jopa päiväkirja jota luin. Siinä on ne kahden naisen nimet ja keskelle jää hän runokirjansa nimi. Että jos pääsen hänen lähettyviilleen, koska teatteritoveri asuu naapurissa niin voi kysäistä, että  VOIKO NÄITÄ TÄLLAISIA T-PAITOJA tehdä eli myydä! pistin todellakin suunnitelman lootaan, koska me bipollarit / vireystilan säätelyhäiriöiset voimme todella mennä vikatilaan eli maniaan ja tehdä liian monia asioita, liian nopeasti - ja sitten ollaan solmussa.

Tällä kertaa todella selvisin säikähdyksellä, eikä Auroraa. Elämänkaarella mentiin iso harppaus - ja siksi ostin RUUSU - sormuken pikkurilliin. Ihan vain muistuttaaan, että kerran olin todella iloinen ja onnellinen toisesta ihmsestä ja uskon saaneeni rakkautta. Mutta sinne ruususormuksen alle mahtuisi se §-act section. Se meni kyllä act SEXIONIksi kun olin koneella tulevan entisen aviomihen kanssa - tekemässä kirjeen Saksan lähetystöön. Ja muistui heti Newsweekin juttu, viranhaltijat ovat korruptiossa kasvaneet.

Elämäni vaikuttaisi olevan jotakuinkin kaaoksessa, kun siitä jollekin ihmiselle olen kertonut. Nyt olen kuitenkin iloinen siitä sormuksesta. Juutalainen poika Israelista hoiti käteni kuolleen meren suolalla ja hinkkari kynteni ihanaksi. Ei vain ollut varaa ostaa sitä. Ja sitten kulttubändin kitaristi tervehti minua ostoskeskuksessa.

Pitää kertoa PUOLIALA idea eräälle entiselle luokkatoverille.

Ajatukset ovat rahanarvoista tavaraa joskus.