No niin - herra Mozbach saa messengerissä selittää, miksi hänen facebook-sivulleen on tullut tässä kuussa kaksi uutta naisnimeä? Minun on nimittäin tosi helppo irtisanoa tämä nettisuhde - jatkan vain sitä, mikä mielestäni hyvä tairna on. En ihan äkkiseltään tee tätä, mutta kerron että tämä on yksi vaihtoehto. Nämä nimet vielä näkyvät minulle vain androidilla, mutta eivät tietokoneella.

Ja itse ostin ihana ruususormuksen. En välitä meikeistä, mutta olen heikkona koruihin. Sillä tämän miehen rintaan oli tatuoitu ruusu. Hu, ja se mielikuva pois äkkiä, koska senhän on jo ennen ja jälkeen minua moni nähnyt. Tarinassa jota kirjoitan tuollainen sormus pietää sen §- tatuoinnin, punaisen. Tuntuu syntyvän monta tarinaa Rimosta ja jokaisessa naisella on tuo sama tatuointi, kullekin eri syyn vuoksi syntynyt. Yhden isä pakottaa ottamaan tatutoinin ja Rimo pelastaa. Toisessa nainen menee kuuntelemaan Rimon bändiä (Culainin koirat) ja (siis oikeasti tuo) (en ole kuullut musiikkiaan) ja sen ruususormuksen alle ihoon piirtyy tuo merkki, kuin Saatanalta. Tai muuten?

- ja nyt siis sen ruusutatuoidun miehen nimi oli Mimo. Toivon vain, että minusta olisi yhtä ihanaa koskattaa Ameria (mozbach) kuin häntä. Jopa 20 v jälkeen muistaa.

- Kappaleessa lauletaan "mimo" - sii " me more", mutta se kuullostaa!

- ja ehkä se toinen mies laulaa "Eijaa"?