http://www.youtube.com/watch?v=Xl0l5wVXoTM&feature=related

(anteeksi, en osaa upottaa tuota kuvaketta tänne. Monesti olen kyllä yrittänyt.)

 

"She said take me to another life
Take me for a pirate's wife
Take me where the wind blows
Take me where the red wine flows
Take me to the danger
Take me to the life of crime
Take me to the stars

Take me to the moon while we still have time
"
---------STING: AFTER THE RAIN---------------------

Niinhän se näyttää olevan, että odotan "rakastettuni" vievän minut johonkin ihan uuteen elämään. Se ikään kuin kuuluu "kauppaan". Toimi CH:n isän kanssa. Ja nyt tässä nettisuhteessa saan kyllä alkaa tuntua, että suhde realisoituu tänne kotiini vielä. Pidän sitä totena. Kirjahyllyssä on kaksi kirjaa rakkaudesta, genre: tieteellinen. Ja pidän kyllä myös Raamattua kirjana rakkaudesta. Laulujen laulu, Jumala on rakkaus. Joka tuntee rakkauden, tuntee Jumalan. Siis Luojan tähden, minä olen viettänyt elämäni aikana niin paljon aikaa yksin ja kirjan kanssa ja ajatellen toisia ihmisiä ja heidän koko olemassaoloaan, tehnyt mitä Levinas käskee: ottanut heidän elämänsä omakseni -- joskaan silloin en ole sitä tiennyt, että on KOHTUULLISTA, että EDES YKSI MIES/IHMINEN ajattelee samaa minun elämästäni. Vähempi ei nyt enää riitä. Jos jossain tosiaan mes menee peilin eteen (hekin käyttävät peiliä eivätkä vain satujen prinsessat, joista meidän perheessä kyllä tiedetään tosi paljon. Yksi häähumussa kuvattu nainenkin kyllä oli meikattuna ja sekä luonnossa että kuvassa kuin prinsessa. Enpä muista moista sanoisi.) ja ajatteleekin peiliin katsoessaan minua eikä omaa peilikuvaansa (vrt. "No woman have ever loved me from the deapht of her heart" - sure, but the shape of the woman´s heart is 7- headed cat... siis että a) prinssi Aimer katsoo peiliin ja ajatteleekin naista niin hän saa yhteyden tuohon naiseen (maassa, jossa ei saa olla tekemisissä naisen kanssa ennen kuin ollaan naimisissa) -- hän ei naista peilikuvassa vaan sanan jonka NÄKYMÄTÖN PRINSESSA omaan "taikapeiliinsä" kirjoittaa ja se on "MINÄ?" siis kuka hän on, kun hän ei omassa maassaan kykene edes näkemään peilikuvaansa - ja kun tuo ulkonäkö juttu on vähän... *** tämä oli siis se eräs vanha satuaihe, joka hieman kehittyi nyt.

AI NIIN, HYVÄ NEUVO KAIKILLE NAISILLE, jotka suunnittelevat, että nyt on se oikea aika "viedä mieheltä jalat alta" - (ah nämä naisten rituaalit joo...) - kannattaa aina tarkistaa, että eihän miehellä ole kenkiä jalassa - muuten se jälkeenpäin vielä suuttuu kun muuttui heikoksi (siitähän ne jalat alta menee) ja iskee takaisin. "Iskee" - on siinäkin sitten sana kuvaamaan, että mies tai nainen osoittaa kiinnostustaan vastakkaista sukupuolta kohtaan. Olenko minä muuten viettänyt nunnan elämää viimeiset 18 vuotta? (En ihan nunnan, sillä eräs TEATTERINTUTKIJA sai osakseen avioeron... se maaginen "yksi yö" ja "kirje". En ole ylpeä itsestäni, mutta voin sanoa eläneeni. Ah tämä jotaisin moraalisiin pohdintoihin, mutta en osaa vetää tässä muuta kuin vastuun ja sen kantamisen. Tekojen seuraukset - sitä muuten pitää CH:lle opettaa. Jep! Moraali jylläämään! Mitä mistäkin seuraa. Opettajaäiti iskee sottapytyn elämään!) En todellakaan voi kuvitella pelaavani moisten "suhteiden" kanssa mitään pelejä. MInä en ota ihmisiä kevytmielisesti. "mielenterveydenhoitaja" - "opettaja" - Vai valehtelenko minä? Itselleni? Koska nyt kun minä odotan, että herra Mozbach tulisi online, minä kaivan esiin kännykästä yhtä dialogipätkää jonka ajattelin lähettää Rimolle jolle EHDOTTOMASTI aion antaa vielä T-paidan jossa lukee PUOLIALASTON DIS - PUOLIALA STONDIS. a) vein häneltä 21 vuotta sitten paidan ja nyt on OIKEUS ja KOHTUUS antaa se t-paita hänelle. Silmä silmästä ja noin. (...enhän tämä minä ole vaan HIUKAN KOULUTUSTA saanut ent. teatterintekijä) Jos "rohkeudesta puhutaan" niin noin pitkälle menee minun. Pitemmällekin. Siis paljon pitemmälle, jos siihen lätkäistään lappu : TEATTERIA.

Mutta nyt: kello on 21.11 eikä herra Mozbach tullut online. Enkä paljasta odottaneeni häntä ja soita hänelle, että hän tulisi online. En vain tee niin. Mietin vain, että mitä muuta toimintaa minulla on elämäni varalle, että en jää hänen takertuvaksi. Hän kun suunnittelee, että minun ei tarvitsisi tehdä enää mitään kun olemme naimisissa --- (ja samaan aikaan tässä elatussopimus Kelaan ja tapaamisen kanssa jutut) --- EPÄVARMUUS, kyllä.

Eikö kirjoittaminen voisi olla kuin psykoanalyysiä? Päästä eroon omista huonoista ja pahoista ajatustottumuksista?