Päästiin kotonani puhumaan ämpäreistä, joita lapsuudessa riitti. Äitini puolusteli taloutta sillä, että olihan aikoinaan joka taloudessa niin. Pystyin sanomaan että silloin kyllä muissa talouksissa tuo ämpäri tyhjennettiin, mutta ei meillä. Seuraavana äiti sanoi, että ei niitä ämpäreitä joka huoneessa ollut. Eli olimme ajautumassa keskusteluun, että kumpi muistaa oikein ja kumpi väärin - ei siihen, että KUINKA PALJON MINÄ SIELLÄ KÄRSIN JA VANNOIN LAPSENA VIHAAVANI JOKAISTA IHMISTÄ - JOKAISTA (siihen kai sitä terapiaa kiitos, että ei lopulta vihaa kaikkia kun on itse joutunut kärsimää - JEESUS-terapia on npein, että se tarina on OIKEA ja TOSI, kun sen vain oikein ymmärtää - näkee, miten se historia siinä on. Tulee mies, sanotaan, että on Jumalan poika kuten kuninkaitten sanottiin olevan - ja miten hänen kuolemansa jälkeen hänestä tulee kristittyjen kunintas (Jos onin voi sanoa). ÄIDILTÄNI PUUTTUU KYKY SANOA ANTEEKSI, MINUN OLISI PITÄNYT TOIMIA TOISIN. Ei olla naimisissa miehen kanssa, jonka ideamaailmaa (en tarkoita nyt Plaotn, vaan ihan käytännössä toteutuskelpoisia ideoita) hän ei ymmärtänyt. Ehkä sitten vain omistaakseen tuon ihmisen hän oli sen kanssa. Tuo "muuttuminen" ja toisen "muutos" tuntuu hänellä vieläkin olevan pinnasa.

Minusta on mukava että mummo nyt leikkii puhtoista ja puhdasta mummoa, mutta1´! 

Ostin siis RUUSUSORMUKSEN Birgitte Bijounista. Sillä voisi peittää tarinan §-tatuoinnin. Äitini huomasi sormuksen ja oli heti äkeissään. Pitää sanoa hänelle, että kun minä en kuitenkaan häneltä saa perinnöksi mitää kauniita esineitä niin minun täytyy ostaa ne esineet itse. '

Ja Levinasin pariin.

joku olevinas - jo kuolevinas

JOKU O´LEVINAS! - tollanen T-paita mulle tässä joskus. Mut kun niitä on muutama muukin ja yks joka saattais kantaa liikeideaksi (1 v. kauppista) - mut se pitäis tarkistaa itseltään A.W.Yrjänältä - hänen vaimonsa Kikke Heikkinen vasta sanoi "Täh" tai "höh" facebookissa, mutta en heitä vaivaa sillä enempää, koska se tuttu on molempien ystävä. Ja mun mutsille en kerro sanaakaan mitä teen.

Nyt kuuntelen Lenny Kravitzia. Rummut hyvät, kannessa pikkuinen kuin mun CH - ----.