Tekisi mieli itkeä kun jäin kiinni pummilla matkustamisesta metrossa matkalla Itäkeskuksesta Rastilaan. 80 €!! Ei katastroi, sillä minulla oli rahat, mutta harmituksen paikka kun samalla rahalla olisin saanut haaveilevani Stanislavskin kirjan näyttelemisestaä, oliskiko se ollut 55 €.

Lapset leikkivät mielellään meillä kotona. Kivaahan se on, mutta KUKA siivoaa lattialle heitetyt lelut ja vaatteet? Ja pop cornit? Kyllä: ÄITI. Olen yrittänyt pitää pari nuhdesaarnaa, mutta eipä niistä juuri hyötyä ole.

Olen ´voinut´ vähän paremmin, kun en ole joka päivä ollut äitini kanssa puhelimessa ("voida", mikä sana. "Kuinka sinä voit?" kysyy hoitaja ja tarkoittaa "kuntoa" (ts. miten aivoissa yhteydet pelaavat, mikä vaikuttaa siihen miltä näyttää ja tuntuu...) - ja "Kuinka sinä voit?" - kysyy esim. ÄITI eri äänensävyllä ja kysymysmerkillä ja tarkoittaa, kuinka sinä "saatoit" - ja tämä "saattaa" on - a) arvella, b) kulkea mukana, --- kuinka yhmeessä kykenit tekemääns sen vaikka sinua on kielletty. (Minulla pitäisi kyllä olla suomi-suomi-sanakirja...). "Kuinka sinä saatoit" - siis voi tarkoittaa myös, että kuinka hyvin olit hänen mukanaan. Mutta ärsyttävintä ei ole se, että "kuinka sinä voi?" kysymys ei pidä sisällään sitä, että mitä sinulle on tapahtunut.

Teen Bangalore - teetä (Lipton), katson Turganevin romaaniin perustuvaa tv-sarjaa Teemalta ja sen jälkeen luen Bipolar disorder kirjaa. Joskus pitäisi pest astiat. Tänään. Tekisi mieli huutaa twitteriin että en mnä miestä tarvitse vaan siivoojan. Helppo olisi uutaa, kun kaukana on kuitenkin mies, joka ajattelee minua. Ja flunssa, se iski päälle. Ärsyttävintä on se kun nenä on aivan tukossa.