Victor kävi tänään tuomassa viimeisiä tavaroitaan varastoon. Pistettiin eilen ja tänään vastauksia asuntoilmoituksiin. Kelpaa yhden huoneen alivuokralaissuhde pieneen asuntoon. Mikä vaan halvempi, että ei jää vain 300 € / kk käytettäväksi rahaa.  Victor kävi asunnossa sisällä, ja totta kai täällä oli lasten aikaansaama kaaos päällä (en vaan enää jaksa yrittää joka hetki ottaa leluja pois lattioilta) - mutta eipä tuo ex-mies enää niistä mitään sanonaut. Tilannehan on periskummallinen: tullaan toimeen "ihan hyvin" - eli autan häntä, mutta lapsen huollon suhteen ollaan mitä varmimmin (siis 110%) oikeuteen, jos se isyyssopimus (tehty 2006) ei anna minulle huoltajuutta. Ohjekirjeessä olisi niin, mutta en minä näitä ymmärrä.

Tänään CH ei mennyt tarhaan, koska me mennään Itäkeskuksen poliisiin anomaan meille passit, koska ystäväni maksaa (olen varsinainen pummi!, vähävarainen! silti elämääni tyytyväinen) meille LAIVAMATKAN. Yön yli, torstaina tässä joskus. Toivottavasti siellä sitten on kivaa. Hyvää ruoka, karkkeja ja tekemistä. Yöllä en taida kyllä päästä discon puolelle, koska en uskalla jättää 5 v poikaa hetkeksikään yksin. Muuten varmaan mukanani olisi jopa tietokone, mutta nettiyhteys voisi olla toisen valtakunnan puolella, joten...!! Njet.

Olen edelleen nähnyt paljon unia, koskien rakkauselämääni. Siellä on entiset rakkaudet seikkailleet kanssani tässä päivässä ja aamulla herätessä olo on ollut niin keveä, niin! Varsinaista silmäpeliä nukkumatin suojassa.