Kanavapaketti, johon kuuluisi junior, leffa, scifi ja komedia sekä muutama muu maksaisi VAIN 14,95 €. Se olisi kiva, nimenomaan sen takia, että junioirilla tuntuisi tulevan jotain kivoja lastenohjelmia. Mutta mutta! Meillä ei ole AIKAA katsella edes näitä ohjelmia mitä nyt tulee. Ja päivisin minun pitää tehdä graduani eikä katsoa tv:tä, joten tilaamatta jää. Ehkä sitten joskus jos.

Olimme syntymäpäivillä. CH:n PARAS kaveri Ronja täytti 4 - vuotta. Meillä oli kutsukortti, jossa osoite, jota en tietenkään en ollut ehtinyt laittaa kalenteriin ennen kuin kortti katosi. Sitten vain pistämään korttia päiväkodin kautta Ronjan äidille, että voiko hän pistää tekstiviestinä heidän osoitteensa, koska päiväkodista sitä osoitetta ei voi antaa : vaitiolovelvollisuus. Tekstiviesti tuli ja kutsukorttikin löytyi. Synttäreillä oli kivaa ja sovittiin Ronjan vanhempien kanssa että lapset voivat leikkiä heillä joskus. Esim. la-su ja minä pääsen käymään kaupungilla. Joko elokuvissa tai jos on päivänäytös. Sen kyllä teen, että vaadin äidiltäni TIEDON siitä, että milloin hän seuraavan kerran tulee ja sovin itselleni VAPAAILLAN että pääsen teatteriin, vaikka se miten vastenmielistä äidilleni olisi. Hän ei vielä tiedä meidän aikeestamme mennä risteilylle. Tieto menee vasta edellisenä iltana. En tiedä miten lastenhoitajamme päätteli, että minun ja äitini välit eivät ole tähtikirkkaat, mutta hän kertoi vain, että hänen oma äitinsä (vanhus toki) oli sanonut vain, että HUOLEHDI SINÄ VAIN OMISTA ASIOISTASI SIELLÄ NIIN MINÄ TEEN SEN SAMAN TÄÄLLÄ. Aivan. :-)

Suunnitelmat tarkentuvat. Häiden jälkeen matkalle Eurooppaan, Eurooppalaisia kaupunkeja - minun kanssani! Siksi ihmettelenkin, että myydään interrail-matkakortteja myös niille, jotka eivät ole EU-maiden kansalaisia? Koska se nyt olisi järkevin tapa matkustaa, kun niissä ei ole ikärajaakaan.