Kadonnut rikosreportteri löytyi. Hän oli tekstiviestejä laittanut hälärisoittojeni jälkeen heti, mutta viestit eivät olleet tulleet perille Suomeen asti.

Pakistanilaiset miehet ovat sitten kuulema maailman parhaita aviomiehiä. Suren edelleen, että minut voidaan pistää mielisairaalaan, jos kerron, että olen menossa naimisiin - ja ulkomaalaisen miehen kanssa - ja selittää, että tämä on nyt maniavaiheen puuhailua. Tai että minä todella menen maniaan, kun tulee suuria elämäntilanteen muutoksia. Mutta hoitajille ei oikein voi mennä puhumaan tästä muutoksesta, mikäon tapahtuakseen, kun ero entisestäkin on kesken. Onhan tämä nyt tavatonta...

Ja toinen huolenaihe on lapsen huoltajuus. Tavoitteena on USA, siellä mozbachilla olisi töitä ja sukua auttamassa alkuun. Suurin riski tässä  näyttää olevan se, että miten ne eläke-eurot sitten tulee? Minulle?

CH:n lempiohjelma pikkukakkosen jälkeen on perjantaisin tuleva ohjelma kehitysvammaisista. Nyt vain järkytys, että kehitysvammaisetkin juovat alkoholia, joka on kirosana meidän kodissa.

Rakk