Luovan kirjoittamisen ryhmä on alkanut hyvin. On tullut hyvää palautetta. "Omintakeinen", "persoonallinen" "ei muistuta kenenkään keskinkertaisen kirjailijan tekstiä" - on opettaja sanonut. Ensimmäiseen tapaamiseen vein vanhoja runoja pari, toiseen työstin vanhan tekstin uusiksi ja seuraavalle kerralle kirjoitan ihan oman tekstin annetun tehtävän pohjalta.

Katselin tänään keittokirjaa, kun CH oli itkenyt sitä, että ei ole löydetty Nalle Puh - keksejä kaupasta, vaikka hän niitä oli meidän "taikalampulta" (´plasmalamppu´) toivonut. Sitten löytyi Nalle Puh servetti ja sopi, että leivotaan sitten omia kun ei kaupasta löydy. Jääkaapissa ei kuitenkaan ollut kananmunia. Keittokirjasta löytyi pari ohjetta, joissa ei ollut kananmunaa. Mutta muuten kirja on surkea. 1983 WSOY "Hyvä kokki" - kertoo, että leivonnaista on syytä paistaa uunissa "hyvässä lämpötilassa", mutta ei kerro, mikä tuo lämpötila on tai että kuinka kauan niitä sitten uunissa pitää pitää. Pitää todellakin olla hyvä kokki, että noilla ohjeilla pärjää.

CH leikkii naapurin lasten kanssa. Minä juon ihanaa princess/sitruuna/sokeri - teetä. Myös CH tykkäsi tästä teestä. Eilen juteltiin isästä CH:n aloitteesta ja hän oli ihan onnellinen että eletään vain me kahdestaan ilman isää.