Mikä erottaa barbie-nukkea ja Iines Ankkaa? Barbien alastomuuden CH hyväksyy, mutta Iines Ankan paljas peppu saa tuomion ja tokaisun, että hyi! Tyttöjen lelut kiinnostavat, mutta käytös ei kyllä ole "tyttömäinen". Arabialainen prinsessa Disneyn prinsessapallossa saa "turpiin" (!!) koska sillä näkyy napa! Tuhkimo saa "turpiin", koska sillä on sininen mekko eikä se siis ole tarpeeksi kaunis. Luulen, että tämänkaltainen käytös on tullut alakerran poikamaisen neljävuotiaan mukana. Eikä sitä ilmene muutoin kuin silloin kun tuo toinen poika on läsnä. Ettei tule samanlaista pilkkamista kuin päiväkodissa. Tämä nyt on ihan tämän päivän juttu, joten en tiedä vielä mitä tehdä jos se jatkuu.

Ostin Expertiltä tarjouksesta tehosekoittimen ja nautin monet monet alennushedelmäni uudessa muodossa. Aion myös opetella mukavat sosekeitot. Kesäksi on luvassa jääjuomia, kun tehosekoitin murskaa jääpalat. Jääkahvia? Se kuulostaa hyvältä.

Olen todellakin ollut vähemmän aikaa tietokoneella nyt ja lukenut enemmän joten minusta tuntuu, että voin paremmin.  CH oli kotona tänään ja eilen aloitimme lukemaan ensimmäistä Harry Potter - kirjaa. Tykkään niistä itsekin, siksi siis niin mukava lukea. Olen vähintäänkin hiukan keskinkertaista parempi lukija. En ihan äänikirjojen tasoa, he ovat suoritustaan harjoitelleet. Unohdin tänään soittaa näkövammaisten keskusliittoon, että voisin heille vapaaehtoisena lukea jotain nauhoille, jos on tarvetta.