Tänään kävin ensin kirjastossa. Sen jälkeen uimassa. Ja sen jälkeen jälleen kirjastossa, koska odotin, että haen CH:n päiväkodista. Suuri poreita tarjoava allas oli + 30 C ja se oli erittäin miellyttävää. Uimaradalla uin altaan päästä päähän niin monta kertaa, että itsekin hämmästyin. Seuraavalla kerralla lasken kiekot helmitaulun avulla, joka altaan reunalle on uimareille varattu.

Olen jättämässä chat-paikan, jossa olen jo monta kuukautta viihtynyt. "Tukiasema" - melkein kaikki käyttäjät mielenterveyden kanssa kamppailevia. Mutta nyt siellä alkoi tulla niin paljon ns. "paskaa niskaan" ja keskustelunaiheet sen verran mielenkiinnottomia että irrottaudun tästä chat-harrastuksesta. Alan sen sijaan lukea kirjoja, mistä nautin, kun vain aikaa on. Osittain senkin takia aion käydä ainakin muutaman viikon ajan pari kertaa viikossa uimahallissa + CH:n kanssa vielä viikonloppuna (silloin en voi kyllä itse uida) - minullahan on tuo 52 € maksanut Helsingin kaupungin liikuntaviraston myöntämä kortti, jolla voin uida yhden vuoden ajan niin paljon kuin vain haluan. Siis joka päivä. Kuinka monta kertaa tahansa. Missä tahansa uimahallissa. Melkein voisi sanoa, että kannattaa sairastaa.

Tänä päivänä meillä syödään savulohta ja perunaa. Ruokajuomana rasvaton maito. Minulle lisäksi vielä raejuustoa. En usko, että CH suostuu syömään. Mutta kalasta hän tykkää Kalapuikoista ei (mikä lienee ihan hyvä asia!) :)

Olen ylpeä ja onnellinen siitä, että poikani tykkää katsoa Pikku kakkosta, mutta ei kaipaa maksukanavia, joita on nähnyt naapureissa eikä myöskään pelaa muita pelejä kuin netin kautta pikku kakkosen sivuilla olevia. Liisa ihmemaassa on edellen ykkönen ja prinsessat, mutta kirpputorilta oli tärkeä saada mukaan pussillinen Batman-hahmoja. Star wars miekka olisi maksanut vain 7 € ja se oli toimiva ts. äänitehosteet tallessa, mutta olin jyrkkä ja pistin pojan valitsemaan joko sen tai kaksi Barbie-lelua. Mukaan lähtivät barbit.