Lapseni olisi kuin kala vedessä ruotsalaisessa päiväkodissa. Uutisissa tuli juttu kuinka he siellä tahtovat saada tytöt tekemään poikien juttuja ja pojat tyttöjen juttuja. Ja näistä tyttöjen jutuistahan poikani tykkää. Kerroin uutisesta myös pojalleni.

Nyt meidän yhteinen harrastus on vanhojen Teräsmies-lehtien lukeminen, kun löysin niitä antikvariaatista. Niissä on sopivan jännä tarina (jopa minun mielestäni! Nostalgiaa?), mutta ne eivät ole väkivaltaisia. Ostin yhden vanhan Hämähäkkimiehen, mutta se ON väkivaltainen. Uudet Hämähäkkimies-sarjakuvat ovat parempia. Hieman synkkiä, mutta....eivät toki vielä 5 v:lle.

Itkettiin jo yhdet itkut sen tukiperheen takia. Lapseni kun EI TAHDO olla muiden kuin minun kanssani. Vikonlopuksi vuokrataan dvd-elokuvia Filmtownista ja käymme uimahallissa. CH on edistynyt tosi paljon jo muutamalla kerralla. Isä sanoi tämän kuultuaan, että ei saa sukellella (mistä poika innostui hurjasti, kun huomasi Itiksen uimahallissa, että se ei ole pelottavaa), mutta me nyt emme tätä kieltoa usko, vaikka meillä VIELÄ on yhteishuoltajuus. Isä ei osaa uida.

Kun vain pääsisin käsiksis siihen graduuni, mutta juuri nyt tunnun päivisin olevan vähän alavireinn. Väsynyt ja nukkunut. Toivotaan, että menee nopeasti ohi.