(jauhan tästä asiasta nyt vielä vähän).
 

Minulle ei todellakaan tule kukaan entinen GRILLINOMISTAJA sanomaan, että entisen kotikaupunkini nykyinen Kaupunginjohtaja on nimeltään SAATANA PERKELE. Ei varsinkaan, kun olen olltu muutamalle tuhannelle ihmiselle (kuten tiedätte jo kun edellisen luitti) kertomassa, että JUMALA ON! Ja että Immanuel merkitsee JUMALA MEIDÄN KANSSAMME (ei Jumala meidän kans(s)amme!).

Pistin ikonin kuvan minun ja CH:n ovelle, että TÄÄLLÄ PITÄÄ OLLA SIIVOSTI! Riittääkö muka, että koti fyysisiltä osiltaan siisti? Että hyvä nainen se semmonen on?

* no, mutta rassukka (tuli juuri kotiin). Hänen VAPAAMUURARI "puoliskollaan" (eivät voi miehen velkojen takia mennä avioon, velat jäis äidille, jos muutenkaan) oli avaimet jääneet frakintaskuun kun oli "kemut" olleet.

Onneksi minulla täällä Helsinigissä on ystäviä ja tuttavia enemmän kuin Pohjois-Karjalassa.
 

niin?
- HIMSKATTI on meidän keraaminen sydänkissa, joka tulee raapimaan, jos aikuinen on liian ankara ja kovaäänin.
- JUMAL"-auta! on se oikea muoto sanoa tuo.

Aku Ankat on jee jee!

"Ihan oot kun isäsi", sitä ei oo sanonut, mutta ehkä ajatellut. no mutta kansallisteatterin näyttelijä sanoi, että se oli UPEA NÄYTTELIJÄ. Kyllä Helsinki on ihana paikka asua!

nimim."ei ihan Vuoden Nuori Lausuja 1992!" ---- ja opettaja? ja - ja - ja - ja tämän meille oleskelustaan 450 € maksanut muori sanoo, että grillinpitäjän tytär olet. KAIKKIHAN sen tietää...

Jään miettimään Pääskysen rryhmän seuraavan kerran tekstiä....

Kysyyköhän nää pienet lapset aikuisilta kysymyksiä sen vuoksi, että ne testaa mitä aikuiset tietää,eikä saadakseen lisää tietoa? Surettaa ne lapset, joiden vanhemmat eivät ole kiinostuneet maailmasta.