Onhan se aikamoista selkäänpuukottamista tuollainen JUO/RUILU siitä, mitä oma äiti sanoo. Mutta kun ei saa asiaan apua sillä, että kertoo asiasta omalle hoitajalleen (pahimmassa tapauksessa voidaan väittää, että on PSYKOOSI ja olet itse keksinyt tuon jutun, että ei sun äiti oo sulle sanonut, että se on saatana perkele sen kaupunginjohtajan nimi.) *** Ideahan tässä äitini ja minun + CH:n yhteiselämässä nyt on se, että ÄITI SAA JÄLLEEN KERRAN SANOA, ETTÄ OLEN IHAN KUIN ISÄNI. Sanoi jo kerran. Että ihan yhtä vähän ymmärtää minun juttujani kuin ymmärsi isääni. Silti puheessa oli rakkautta, kun yritti soittaa vanhalle (72 v.) isälleni.  ** Joka päivä saan uudelleen ja uudelleen huomata, miten ystävällisiä ja auttavaisia ihmisiä Helsingin kaupungin asukkaat (osa heistä) on .Paljon ystävällisempiä kuin oman pikkukauunkimme asukkaat, jotka vain odottavat herkullisia juoruja. Nyt he EHKÄ saivat sellaisen. Ehkä yhtä paha kuin ruoskanisku selkään....JUMALASTA PUHUNEELLE "näyttelijälle" (suluissa, koska takana "vaan" kansanopistokoulutus) TULLAAN SANOMAAN, ETTÄ KAUPUNGINJOHTAJAN NIMI ON SAATANA PERKELE. Jeps. Eiks toi kuulosta jo vähän isommankin alueen "uutiselta" (viestinnän approbatur jäi joskus aikoinaan kesken) kuin Pohjois-Karjalan alueen. Kas kun tän sanojan mielestä tämä kyseinen henkilö on "vaan hänen" tyttärensä - ja GRILLI kaikessa ENSIN vaikka sen loppumisesta on jo aikaa.

Huh! ("yhtä vähän minä sinua ymmärrän kuin isääsi"; "ihan olet kuin isäsi") - mutta se on metka tunne kun vanhat muistot virtaa läpi. Ihmisen muisti on ihmeellinen asia. Maailma on ihmeellinen asia. Niin ihmeellinen, että ei voi olla olemassa ilman Jumalaa (näin uskon). **** Minusta TODELLAKIN tuntuu siltä että MINUN YSTÄVÄNI VÄLITTÄVÄT MINUSTA ENEMMÄN KUIN MINUN ÄITINI. [tästä nyt on sensuroitu kaikki hyvä mitä hän on täällä tehnyt = koti on siisti] * Minun äitini välittää vaan siitä että olen ottanut lääkkeeni (nyt ketipinor ja levozin ja lito *** kas aivokemia meni PÄIN PETÄJÄÄ kun en lapseni saanut nukkua, kun uneni oli häiriintynyt.

PERHEVÄKIVALLASTA sanoisin, että se on yhtä hyvin myös naisen syy, koska hän ei lähde sieltä pois. On naisen vastuulla, että lasten ei tarvitse ---- (nukkumaan, öitä!) ** siis todellakin oliko luovan kirjoittamisen ryhmän jäsen oikeassa? eikö perheväkivaltakodista nousseen ihmisen voi viedä EDUSKUNTAAN?