En vielä ole kylän pahimmalle juoruavalle naiselle, joka oli isäni naisystävä näitä äitini sanoja vielä kertonut. Mutta kun ja jos kerron niin sen tietävät pian lähes kaikki. Että sen naisen tyttärelle, joka oli mukana JUMALASTA KERTOVASSA NÄYTELMÄSSÄ sanoi hänen oma äitinsä, että kaupunginjohtajan etunimi on SAATANA - PERKELE. Taitaa olla kokonaisella kaupungilla vähän eri kuva minusta kuin äidilläni. ( Se puukko on ja pysyy hänen selässään.....)  mutta minä vielä harkitsen tätä....

Mutta siis todella, joudun miettimään, että en 1) puhu liian nopeastai, että äitini pysyy perässä, 2) en esittele hänelle mitään kivaa.... jne.

Oinur, Mestarinoita = Oi, Nurmestarinoita.

Äitini suutui, kun toin kirjastosta KIROSANAKIRJAN, jossa on sanoja, joita voi käyttää kiroiluun, mutta jotka ovat lievempiä kuin tuo SAATANA ja PERKELE. Kestämme maanantainhin asti. vaivoin.

 

Se nainen vielä HÄPEÄÄ ja PAHASTI!
 
Minusta tuntuu, että tämä "pahemman asteen rangaistus" on paikallaan, koska kun tänään lauantaina tulin kaupungilta niin Kristian rupesi itkemään ja äitini oli sitä mieltä että syy NIMENOMAAN OLI MINUSSA, että POIKA OLI IHAN KUNNOLLA SILLOIN KUN MINÄ EN OLLUT TÄÄLLÄ. Vaikka kyse oli siitä, että CH itki sitä, etta jos isä leikkaa hänen tukkansa kun käy meidän kotona. Ja tätä NIMENOMAAN ÄITINI OLI EHDOTTANUT.