"Landing on Helsinki succesfully, calling Pohjois-Karjala (but not Joensuu!)"
Jep, siis tekstiviestit sekä Valtimolle Karhunpäähän, että Savikylään Pohjois-Karjalassa. Voi vaan ihmetellä, että mimmosen hökötyksen se Pera (=yksi Rema, just se joka saa lempinimensä Remu:sta) (huom., eilisen luovan kirjoittamisen ryhmän tekstissä oli myös Pera, naapurin juoppo). Silloin kun itse asuin kaupungissa se oli Seurakunnan työkeskuksen alapuolella ja siellä oli joku elukan pääkallo jossain kuistia pitelevistä pylväistä. Muuta en sitten tiedäkää. Hyvä, koska näitä "Peroja" on Suomi kallellaan. Valtimon mies (Nevalan isäntä / Peacemakers - jotka laskivat minut jopa laulamaan. Sainkin sitten Joensuussa bändikopilla sanoa pojjille kun rumpujen taa menin että viimeksi Pentin kaa tälleen, ja oli just Ismo Alangon Pentti ilmestynyt. Minua huvittaa siinä kappaleessa, että kumpi "Uusi vai vanha testamentti sillä on kädessä") vastasi tekstiviestiin toivottaen rauhallista pääsiäistä. Että sitä vaan, että LANDING ON SUCCESFULLY, tapasin nimittäin ihmisen, jonk bändi (tarinan mukaan) oli perustettu tuossa synnyinkaupungissani. woodstock - jää varmaan sinne vielä kesäreissun jälkeen. Mitä minä lapsen kanssa elävä ihminen moisella "Rokkikoneella" tekisin. Varsinkin, kun en kestä sitä musiikkia jota nuorena kuuntelin, koska SE ON PASKAA! Musiikillisesti!

Ostin Kansallisteatterista Liput ja ohjelmalehtisen hintaan 50 € / opiskelija + lapsi. Fedja-setä on 19.9.2012 ja nyt lauantaina menen katsomaan Godota odottaessa. Se ihana näytelmä on se, jossa ei tapahdu mitään, jossa odotetaan Godta vaan. Ei ole edes varmaa, onko se kuvieteltu vai todellinen. Ja ohjelmalehtinenkin on ihana.

Niin, olin pyhä-maanantaina paikassa, jossa esiintyi mm. naiseksi pukeutunut mies. MInulta oli "virtuaalisesti suljettu ovi" Katsoin ns. "minulle vieraan" Jumala-Krishnan kuvaa ja ajattelin, että häpeä sen miehen päälle. Shame on him. Tuollaista en voisi pyytää omalta Jumalaltani, koska juuri se Jeesuksen kokema häpeä osoitti Jumalan suuruuden. Hän tuli maahanlyötyjen ja hyljeksittyjen luo. Häpeä oli se "kruunu", jonka Jumala kirkasti.

Olemme saapuneet pisteeseen, jossa Modesty Blaise - vihkoon pitää tehdä uusia muistiinpanoja. Jotain tapahtui SUOMA:n päivänä. SUOMAN SUOMALAISET, oudot miehet naiset alaiset (Na jaa, taidan ottaa tuon viimeisen lauseen tekstitiedostaan ja katson jos syntyy jotain, jonk laittaa kirjekuoreen ja postiin -- vähän hapuilua paperille kirjoitettuna. NIIN . Siis ostin myös Rautatieasemalta ANARKIAMERKIN (näytän sitä sit Rebecalle) ja rokotekynän, hassu. Siitä saa mustesäiliön vaihdettua. Oli kyllä sellainen olo, että olen kuoleman oma, kun on tämä flunssa päällä.

Tässä alkaa oppia elämään tämän "sairauden kanssa" (vireystilan säätelyhäiriö / vanhempien yötyö + meluavat SAATANAN SUOMALAISET!)  - esim., tietää, että mikä voi olla se vaarallinen määrä asioita jotka täytyy tehdä. esim. ei kiirastorstaina vaan vasta lauantaina lastenklinikalle silmän takia, jota joku toinen äiti ei olisi tehnyt, koska se ei ollut  mikään vakava vamma, mutta kun on pakko viedä, koska muuten lapsen isä voi sanoa jotain tai lastensuojelu (huom., lastensuojelun sosiaalityöntekijä on sitä mieltä, että minusta hyvinkin voi tulla kirjailija, eikö olekin kivaa?). Ja sitten tänään, että vaan ne liput etten ryntää niitä avioeropapereita hakemaan - ja tällä viikolla en muutenkaan pääse, koska minulla on kevätflunssa : jäsenet kipeät (= lihakset) ja nuha, kiusallinen - sekä sortaa kesken puheen äänen, vaikka kuinka yrittää. Tietenkin jos oppisi jonkun uuden lauseen, runon, rukouksen jollain vaikealla kielellä, niin olisi taitava (Lausuja).

Nyt alan tehdä jotain kirjoitusjuttua, jolle olen asettanut deadlineksi n. 1 - 1½ kk. tästä. Rahatta, ns. "hyvää hyvyyttääni", koska se on niin kivaa. Ja koska ei voi vaatia. Ja koska oikeasti ei halua esiin. Mutta siitä kirjoitan lisää Pääskysen ryhmässä. Mutta jos se onnistuu, niin "hintiksi" (=vihjeeksi) olen lähettänyt "kuoret" Karjalan pojille, jotta tietävät ketä siellä JUHLIA. Ois kauheeta tehdä jotain, mikä ihmisten mielestä ois PASKAA. Kuten esim. Salattuja elämiä (viittaan, koska se minua TEAK 92 arvioinut dramaturgi oli tekemässä niitä). MItä yhteistä on minulla ja Sofi Oksasella? Molemmat tunnemme "työn" (minä=palkattoman) kautta saman dramaturgin.

En tiedä, heittääkö "Ylä-kertaan" tämä d-RAAMA // ttu, vai mitä?Toi ois vielä upee, jos sen sais silleen, että tossa RAAMA-sanan paikalla lukis VI --- ja joo, toi d - kirjain kans lähtis pois, sitte on väliää vilkkumassa siinä VITTU. Mutta mites tommosta t-paitoihin kukaan tekee? (onks audiovisuaalista?)

Keväisin oloin, Minä. :)