Jäljelle jäivät vain kohteliaisuusoitot, joissa ei loppujen lopuksi sanota mitään. Saa olla ihan rauhassa.Toivoisin vain, että ystäväni (niitä oletan minulla siellä Pohjois-Karjalan pikkukaupungissa olleen) jotka eivät voineet olla ystäviäni sen takia, että olin syntynyt johonkin tiettyyn perheeseen vosivat joskus olla ystäviäni. Että sori kun piti myydä kiskurihintaan grilliruokaa - ja sori kun vanhempani "teidän" (tämähn ei ole totta!) rahoillanne ostivat minulle hyvät vaatteet. Olen sanoa "ja kaikea kivaa", mutta voi olla, että se ei ole totta, että se "kaikki kiva" tuli kirjastosta. * Ja sori kun minun tieni "ei vienytkään teatteriin" - vaikka paikallislehti niin lupaili. *** omat rahat ja kaikki, mitä yhteiskunta minulta vaatiin, siinä on vain onnistuttava nyt. Kelan kautta kaikille osallisille on mennyt tieto, että jos missä töissä olen, niin kaksisuuntaisuuden oireilu kyllä huomataan. Huomattiinhans se puhelinmyynnissa.

Kirjahyllyssä nyt mielenkiintoisempia ovat Hannu Mäkelän Mestari ja Mari Mörön : KIltin yön lahjat. Kukahan yksinäinen siellä kotonaan (kirjastossa/kahvilassa etc.) lukaakaan? Katsoo kirjahyllyään. Ajatteleeko / ajatteletko mikä sinun hyllyssäsi voisi minua kiinnostaa? Tiede kiinnostaa, taide pikkusormen verran.

Toivottavasti ukki siellä elää siihen asti, että CH ehtii hänet nähdä. Alakerran Barrin setä kärsii samasta vaivasta: juo alkoholia vaikka ei saisi. Eikä minua inhota. sieltä toivotettiin englanniksi Jumalan siunausta ja minä sitä samaa heille. Voi vain kuvitella milllaista elämä siellä on. Kuvitella ja kirjoittaa.

Se kenellä on WALTARIN elämäkerta Panu Rajalan kirjoittamana huutakoon hep kommenttilaatikkoon.

Nuorena piti mennä ammattiin, jossa olsi auttanut ihmistä. Mielenterveydenhoitajaksi. Sitten ammattiin, jossa vaikuttaa (mielesätäni) koko ihmisen loppuelämään: lastentarhanopettajaksi. Jos nyt sitten äitini juttelee uskovaisen sisarensa kanssa, nin tuleeko ilimi, ett sisaren tytär on lastenhoitaja ja minä en koskaan valminstunut lastentarhanopettajaksi. En ainakaan vielä ole valmistunt. Kuntoutus? MIssä se tässä prosessissa on? Siis niitä lastenhoitajan töitä saisin tehdä ilman, että LTO-paperit on valmiit. (Keskustelimme hoitajan kanssa Alice Millerin ajatuksista. Siis siitä näkökulmasta, että VANHEMMAT EIVÄT TEE ASIOITA OIKEIN. Ainakin minun lapseni saa tietää, että vanhemmat eivät aina tee asiosita oikein.

Jos minusta ei tulekaan "pöytälaatikkokirjoittajaa", koska kirjoitukseni ovat avoimesti lokerikossa. Osa "täyttä totta" - ja elämä tuntuu mielekkäältä aina kun siitä voi kirjoittaa. Tuleva viikonloppu on pääsiäinen. CH:lle on yllätyspussi, taisin ostaa tavarat Tarjoustalosta, tykkää ihan varmasti, saa ylihuomenna. Seuraavana viikonloppuna hän menee sinne tukiperheeseen. (aurinko paistaa) - pitää ostaa CH:lle potkulauta. Naapuri sanoi, että Biltemalla olisi ollut jopa 10 - 15 € hintaan, minä taisin Biltema lehden laittaa jo pois, kun en uskonut, että siinä mitään muuta on kuin rakentamista. BR-talossa potkulauta on n. 40 - 50 €. Kirjahyllyn järjestäminen on kivaa puuhaa nyt ei vaan ehdi.

"Tunteen mukaan toimi nainen / kahvi tunteen / (ja henkäys toisin ON? jos on vain "kah" - ja toinen sana kahtia....)

Kyllä minun puolestani voivat tulla tarkistamaan tämän talon, että miten meillä eletään. On viisas lähihoitaja, ollut eri puolilla maailmaa. Nyt otti aiheeksi, että onko sitä sen perusteella mielenterveys"onglmainen" jos haukkuu äitinsä. Että niinkö ns. "hyvää äitimyyttiä" sitä vieläkin eletään?? Tuskin ja monetkaan. Ja silti kuka tahansa  voi saada lapsia (paitsi jotka toivovat ja eivät saa). Jutun ja pelin juoni on, että kyllä vain "jätän äitini rauhaan" "monimutkaisilla ajatuksillani". Minusta on ihana tavata ja avata ihmisiä, etteä miten paljoon he pystyisivätkään, että jos haluaisivat. Kirjahyllyllä Buddha, sydän, orodoksinen ikoni. Minulla on rakas ystävä Kuopiossa, joka myös on opettaja. En vain muista mikä oli viestini hänelle netin kautta. se oli mielessä UFF:llä.  

Huomenna CH ei mene päiväkotiin eikä torstaina. Ostamme kaupasta maitoa ja coca-colaa. Ja jotain muuta, että selviämme / pärjäämme pääsiäisen yli. Riisiä, perunoita, lihaa - mutta huomenna Vuosaareen ja Citymarkettiin, voi olla paremmat lihat - ehkä kalaakin.

voipi - olla = voipiolla
saisi olla = saisiolla

huoh! Hyvää yötä teille lukijoille, jos en ennen yötä tule!