Opintojeni tässä vaiheessa, minun on vain noustava suosta, jossa tuntuu, että olen 41 - vuotiaana liian vanha opiskelija (Anna-Liisa Alanko opiskeli vanhemmalla iällä ja teki väitöskirjan / joskaan sellaisesta en haaveile). On uskottava, että olen mielenkiintoinen ihminen paljolti sen ansioista mitä olen opiskellut. Joskus toivoisi, että törmäisi asenteeseen, että minussa on vikaa kun en ymmärrä eikä että sinussa on vikaa kun en ymmärrä sinua. Sama kuviohan voi päteä maumukommunikaatioon. Toinen (2) asia on, että kuinka sitten vakuuttaa työnantaja (joku koulu), että kannattaa ottaa jo yli 40-vuotias opettaja palvelukseen...että iästä ja siitä, että opetuskokemuksia ei paljon ole, että...Pitäisi tehdä ne draamapedagogiikan opinnot loppuun, katso Fidean sivuilta, että mitä siellä on, että draamasa ei kai omaa oppiainetta sitten tullut? (Kun ei tiedä, kun ei tule Hesaria (ja puhelinlehti ei kerro kaikkea) - eikä uutisiakaan saa tässä talossa aina lukea.

Ostettiin CH:lle eilen potkulauta. Isa "A" lupasi maksaa siitä puolet (olen pitänyt kirjaa hänen lainaamistaan rahoista - yleens 10 € johonkin, antaa selityksen - ja taitaa mennä niin, että velkasummaan tulee vahingossa korkosa...jos koskaan saan takaisin..), eli ostettiin BR talosta viimeinen Star Wars potkulauta hintaan 39,99 €. Onneksi CH vaati meitä menemään ensin ostoksille ettei heti suoraan pizzalle. (pizza jutun jätän kertomatta - CH:n paloista vain piti katkaraut nyppiä pois :)) Vuosaaren vaihtokorista sain jälleen uuden Raamatun, mutta Satu Sopasta emme päässeet kuulemaan, koska se oli ollut jo ed.lauantaina.

Voi kumpa Jumala menisi sinne missä on kärsimystä. Ja sinnehän meidän kristillinen Jumala (kuinka hassusti sanottu) on luvannut mennä (ks. vuorisaarna).

Keväällä kaikki kasvaa. Meillä raeruoho, kerberakukka ei kuollut (ostin sen Lidlisstä) sitruuna on kasvanut - ja koristeena pajunkissoja. Saatiin kaadetuista Vuosaaren puista, mummo kehoitti niitä ottamaan.CH oli huolissaan, että mitä kukille tapahtuu, kun olemme 2 viikkoa (ellei mitään yllättäää satu) (vrt. ellei mikään yllättävä satu) (suomen kieleen mahtuu niin paljon virheitä, tuskin kukaan ulkomaalainen oppii sen täysin) mummon luona.

Otin lääkkeeni ja minua huvitti eilen kun löysin TEATRO ESANOL - kirjasta henkilön nimeltä LITO, koska minulla on samaa lääkettä. Minä yritän täällä päästä eroon tunteesta, että olen lapsi hiiviskelemässä talossa aamulla, kun vanhemmat nukkuvat oltuaan töissä koko yön. Tai toinen on ollut työssä, toinen juonut enemmän tai vähemmän. Pitää siivota, että löydän muistitikun, jolle Pääskyselle menevä tarina on kirjoitettu.

"siihenastisiin" / Harry Potter on meillä nyt IN!