Varmaankin eilisen iltapäivän ja tämän aamupäivän olen viettänyt "P-K-nostalgiassa, lähettänyt sinne muutaman tekstarin, että pitäisikö sinne paikalle, missä ennen oli se grilli ja myyjän kysymys:"Mitä saisi olla?" viedä kyltti: MITÄ SAISIOLLA? En tietenkään ole saanut vastausta. Ovat miehet niin vanhoja jo. Vähitellen palaudun "Helsinki" - tietoisuuteen. Mm. : Sofi Oksasta ja minua yhdistää se asia, että tunnemme saman dramaturgin, jolla pari lasta jonkun afrikkalaisen kanssa. Piti lähettää viesti Kuopiosta tutulle ystävälle, että on vaara, että hautaudun tänne asuntooni ikivanhojen kirjojen kanssa. Minua on viehättänyt kirjastosta lainatut ehkä 60 - luvun psykologiset kirjat. MIksi ne eivät enää pitäisi paikkansa? No paradigma kyllä, mutta kuka päättää ja näkee, että onko uusi kehys nähdä maailma sittenkään todempi kuin entinen.

CH tykkäisi, jos meillä olisi SUOMEN LIPPU pikkuinen meillä huoneessa. Olen ollut myös astetta rokimmalla mielentilalla. Yksi suomalainen, ikämies jo jaksaa innostaa. Ja sitten tein ruokakokeiloun joka varmaan äitini mielestä olisi vielä kammottavampi kuin isäni tekeleet: kuohukermaan kaakaojauhetta ja lämmintä. NO kun mulla on flunssa! Tarttee kuumaa juomaa! Olemme katsoneet Hitchcockin kuvaa hänestä kertovassa kirjassa. Emme lue kirjaa, mutta mielestäni Hitchcockin elokuvat ovat hyviä vaikka vanhoja. Se piinaava jännitys on paljon parempi kuin räiskintäelokuvat. Vaikka PSYKIATRIAN tunneilla SALON TERVEYDENHUOLTO-OPPILAITOKSESSA psykiatri, joka opetti meitä (mitä hän sitten tiesi opettamisesta ? No ehkä tärkempi, että tiesi psykiatrisesta sairaalasta - sellaiseenhan minäkin olisin töihin mennyt tai avohoitoon...jos olisin valmistunut). - psykiatri sanoi, että ALFRED HITCHCOCK oli SKITSOREENIKKO. Että minä loukkaannuin! Itse näin linnut varmaan kun olin 4 tai 5 - isän kanssa. Ja pikkuiselle "prinsessapojalle" kerroin Psykon tarinan, että kun se mies, se psyko, kun sillä oli äiti, joka kielsi sitä tykkäämästä kenestäkään muusta kuin itsestään, äidistä, niin se sitten tappoi naisia. Just, ei järkyttynyt tästä. Voin kertoa äitiniä, että 4 - 5 v. pojilla ON SEKSUAALISIA TUNTEMUKSIA. Freudkin sen jo kertoi (vaikka en minä hänestä nyt) - minulla vain Totem and Tabo kirja englanniksi. Onneksi tuo Psyko on minulla myös kirjana, sillä se on jännittävä.

Kuluneessa kuussa meni tekstiviestejä enemmn kuin 150 kpl, mutta oli vaan...pakko...saa nähdä onko lasku 4 tai 5 € enemmän, mikä olisi jo kai toiset 150 lisaa.

haha, se että sinne Grillinpaikalle tulisi MITÄ SAISIOLLA, olisi kyllä NIIN NIIN NIIN hassua, ja sit yks VAALEAHIUKSINEN ekstrovertti näyttelijä, jolla on vain kansanopistokoulutus kertomaan taas, että kuka hän on ja kuka hänen isänsä on. Jep, semmoinen kaunis, sanavalmis, yhtä "rohkea" kuin pojat, myös puhuessaan SEKSISTÄ. (en vielä ole lukenut kirjaa: naisten seksuaalinen valta) Jolla oli poikaystävä, Lajunen - joka soitti Kumikamelissa - - - - josta tuli Peacock, siis kuten tää TEATTERI Linnanmäellä. (sielt sentän en tunne ketään :)) Jonka isä, psykiatri kai, jätti vaimonsa ja meni naimisiin näyttelijättären (en enää muista nimeä) kanssa. Luulen, että joku sellainen, joka kiertää teatterista teatteriin saa enemmän "valtaa" koska se tuntee enemmän ihmisi sieltä teattereista.

Musta piti tulla rokkari ja kaikkee, mutta nyt mulla on flunssa päällä - ja tää kevät valo on tehnyt sen, että on pitänyt lisätä lääkeannosta, ettei unet mene päin v_ua. Koska silloin ollaan hukassa. Yks lääkkest ehkä tekee huimauksen tunteen. Mutta minkäs voit, kun on vikaa aivoissa, niin ei sitä muulla paranneta. Onneksi on Kristianilla Lasten Raamattu. Rauhoittaa. Televisosta tulee ohjelma mustista jazzmuusikoista. en tiedä jaksanko katsoa vai menenkö sänkyyn - perustelen: minulla sattuu selkään, huono asento kirjoittaa.
ä
Paperit on nyt siis Kelassa (tai jo menneet eteenpäin). En tiedä kuka viranomainen kysyy minulta, että mksi en ole tehnyt LTO :n papreita valmiiksi. Oma hoitajani Kati se ei ole ainakaan, näin arvaisin. Kun kerran olin sanonut hänelle, että mietin sitä LTO graduani (draama ja varhaiskasvatus) niin KATI oli sitä mieltä, että MINULLA VARMAAN MANIA PÄÄLLÄ....niin? Samoin yrritin sanoa silloin kun synnyttämäst mielisairaalaan, että PITÄIS TEHDÄ GRADUA, niin minulle sanottiin, että nyt lepäilet vaan. Ja sitten tulee B-lausuntoon että GRADUN TEKO PITKITTYNYTTÄ. Eikä siellä mielisairaalaassa, annettiin tehtävä tehdä oma elämänviiva - EI SITÄ KUKAAN KOSKAAN KATSONUT. hah! ** onneksi sentän nuo "oireidenhallintakurssit" ovat hyviä, osaa huomata itsestään, että milloin on tulossa liian vireä kausi. siis joo olisihan se kiva olla tosi vireä, mutta jos on ylivireä, niin se kostautuu ja tulee mahalasku. Mennäänkin depressioon.