SITÄ MINÄ VAAN VIELÄ, ETTÄ MITEN KAMALAA OLISI, JOS IHMINEN OLISI AINA 20 - VUOTIAS TAI JOTAIN. AINAKIN MINUN MIELESÄTNI SE OLISI. HERRA JUMALA MILLAISESSA MAAILMASSA MINÄ LUULIN ELÄVÄN (etsin hyväksyntään, toki, olin Young Rebel, joo.) JA NYT MAAILMA NÄYTTÄYTYY IHAN ERILAISENA.

Pääskysen seuraavalla tunnille kirjoitan tarinan, jossa TYTTÖ on LUKENUT PÄIVÄKIRJAA jollekin bäindille (ja mulla kesällä se t-paita JEANNE D´ARC/ANA-IS NIN) ja se pelkää, jos joku vielä tunnistaa sen äänen (minä muuten tässä taannoin en ainakaan TIETOISESTI tunnistanut erään mieshenkilön ääntä (AIVONI VARMAAN TUNNISTIVATKIN) - mieleni sanoi minulle, että olet tuntenut jonkun jolla on ollut samanlalinen ääni. ** voi apua, miten mieli ja aivot toimivat? Mistä minä saan PSYKOLOGIAN vanhoja OPPI-kirjoja? Varmaan nuoret mielellään luopuvat niistä...varaa minulla ei ole. 2) missä v aiheessa KUNTOUTUSTA (jota nyt "elän") --- vaikka varmaan omituisin Kela - tarina : työpaikalta (2 pv. sijaisuus) pois 2010 ja sairaslomalle 2011. Miksi oli helpompi lähteä Solvikinkadulta kuin Stagvägenin vierestä. Mä voin SEURE:n töitä tehdä vasta sitten kun CH menee kouluun. Eli en vielä ensi vuonna. Tai siis ainakaan mun hoitaja ei ole puhut eläkkeelle menosta - kuin paljon mä "luotan" siihen? ei oikein "luota" meidän lähihoitaja Alankokaan. Ihan vaan opeteltavana, että älä kerro mitään kivaa mitä sulle on tapahtunut tai mit odotat ja joka antaa sulle elämänvoimaa niin niille ihmiille, jotka LUULEVAT hoitavasi sinua. Vaikka pieni toivonsäde on, että jos se sittenkin osais edes ARVIOIDA mihin jaksat? Sill kuten tämä Idolsista tunnetuksi tullut Meurman kertoi: SUUNNITELMAT jäävät tekemättä, kun energisen kauden jälkeen tulee masennus. JA OIS KIVA KOHDATA JOSKUS ASENNE, ETTÄ JOO, SULLA ON KIVOJA JA HAUSKOJA IDEOITA, MUTTA ET SÄ NIIDEN TAKIA OLE HULLU.  (tai no jaa, joku voi niinkin ajatelle) ETTÄ PELOTTAA VAAN KUIN SÄ JAKSAT.

Mun piti kirjoittaa tarina HULLUSTA, et siinä tarinassa se englanninkielinen sana hullu kirjoitettu väärin - että se mies / nainen ei ollutkaan hullu, kuten luultiin vaan rikollinen. Tää voi olla itseasiassa sen Arran (kerron nyt teille) - perhesurmaaja --- ei, ei voi. Tai no vois, jos miettii, että kuin POLIISIT kohtelee rikollisia... ja huh, mä en tahdo OIKEASTI olla niiden kanssa tekemisissä! Isälle kuitenkin PÄÄSIÄISPUHELUN soitin!