Kerrankin minua ei todellakaan häirinnyt ja haitannut se, että sukunimeni meni väärin. Että A:n paikallet tulikin O, koska pistämällä nämä yhteen olisi tullut ANARKIA - merkki. Mutta 13 - vuotias ei sitten uskaltanut kirjoittaa kuin pikku a:n. No, mutta nyt minulla on RISTI:n rinnalla roikkumassa tuo metallinen anarkiamerkki.

Eilen "toimitin" (=vein perille) yhden kirjan Tavastialla. Tai menin sisään yhdestä ovesta joka oli auki, etsin henkillön (ulkoisesti varovasti ja arastellen sisäisesti toivoen, että en kerää rohkeutta LIIKAA, koska silloin se menee yli) joka olisis siellä töissä. Minulle neuvottiin sellainen. Kysyin nimellä vanhaa luokkatoveriani, mutta siellä päässä ei soinut mikään kello - ja vasta tomitusjohtajan tyttären nimi herätti ne "kellot". Neuvoi toimistoon, löysin, mutta tyhjän ja päätin, että en jätä tätä kirjaa sinne, koska se on henk.koht. eikä kukan "kiusaaja" tarvitse sitä nähdä.Lähdin ulos, ovi oli lukossa ja ihmettelin, että NÄINKÖ PIENI TÄMÄ TAVASTIA on? Että 20 sitten tämä tuntui ainakin 3 x suuremmalta. Menomatkalla näin TIKETIN ja koska luokkatoverini vaimo taitaa johtaa sitä (tiedot: GOOGLE) niin sinne vaan ja että meneekö perille. Meni ja jätin sen. Tein tämän nyt koska a) CH oli sitä mieltä, että sen voi sinne viedä vaikka se on rokkipaikka, b) facebookissa tällä pariskunnalla oli "tiedote" että ovat treffeillä ja joku kommentoi, että ainakin jos pussailee. Tässä on henkilökohtaista muistelemista, että KILTIT TYTÖT.
 

Pimeällä Tavastialla käymisen jälkeen löysin Mauno Koiviston aukeamalta ison takin, jonka nappasin matkaan Selvisi, että minulla on toiselta tilitltä loppunut rahat, toisella on n. 200 € eli riittänee ensi viikkoon. Minun tätyy tehdä TYÖTÖN-TYÖTÖN-lappu, sen lisäksi sosiaaliviraston toimeentulotuki.

Kävin istumassa Vanhan Kuppilassa ennen teatteriin menoa. Siellä oli yllättävän paljon vanhempia ihmisiä. Ennen lähtö vilaisin RUMBA-lehteä. Inhotti jotkut levyjutut täysin tuntemattomista levyistä ja sitten tuli vastaan kuva, joka muistutti Mimoa. Elokuvafestarit. Siis se olisi voinut olla FRANK ZAPPA ja yhtäpitävä muistikuvani kanssa. Join tietenkin kahvin vain. Ja kävin vessassa. Ja luin mukaani ottamia suomen kieliopin kirjoja. KANSALLISTEATTERIN Godota odottaessa esitykseen en päässyt, koska joku oli sairastunut. Sain rahani takaisin, koska ei löytynyt näytöstä, johon olisin voinut mennä. Yritin vielä, jos olisi päässyt katsomaan elokuvaa DANGEROUS METHOD - psykoanalyysin synnystä, mutta sekin oli loppuunmyyty. Löysin vielä Kaisaniemen metroaseman läheltä lasituopin jonka otin mukaani.

Mitä luovuus sitten on?