Niin, siis niin minä tein: menin TIKETTI:in, josta ihmiset lippuja saavat (en edes tiedä mihin kaikkiin paikkohin) ja vein TOIMITUSJOHTAJAN perheelle Kassorlan kirjan siitä, mitä KILTIT TYTÖT ja pojat keskenän tekevät. Kirja on jo muutaman vuoden ollut komerossani ja olen tiennyt kenelle se kuuluu. Sille ihmiselle, joka antoi minun ymmärtää, että ei missään nimessä voi minun kanssani olla, koska hän pitää KILTEISTÄ TYTÖISTÄ (se tuli lukiofreskoonkin). Ja nyt CH sanoi, että vie se - ja facebook antoi ymmärtää, että (mun oma tulkinta) tää mies ei ehkä muuta osaa vaimon kanssa tehd kuin pussailla vaan. Pistin mukaan myös kaksi tarrakuvaa omasta lapsesta.

hassuin dialogi ikinä mitä pystyn keksimään:
GRILLIMYYJÄ:"Mitä saisi olla?"
NÄYTTELIJÄ:"Ai sä olet se mitä Saisiolla tyyppi vai?"
tuossahan ei ole mitään järkeä, joten onko se absudri.

Yksi PUOLIALASTON DIS paita on menossa vuonna 1990 ANASTETUN paidan tiallle. Siihen on ostettu nyt myös kaunis pikku kortti, jossa on aikuisen käsistä muodostuva sydän ja sen sisällä ihan pikkuvauvan jalat. Söpö. Minä uskon hänen tulevan ihan iloiseksi tuosta paidasta. Netin mukaan näyttää soittavan rumpuja.

Perjantaina oli tosi kivaa ystäväni luona. Jäi näkemättä se Harjunpää ja Pahan pappi. Oli vaan jotain outoja kohtauksia siinä. Ystäväni sai 50 snt:n kissakirjan, kun hänellä on nyt ehkä ollut 1½ kk kissa.