Täällä on nuorisolla nyt Bileet päällä - siis ne on vieraassa kodissa ja keksii kaikkee hauskaa ja niillä on kivaa. Siis eihän noi nuorisoo oo vaan alle 8 v kai kaikki. Ja mikä ihaninta meillä on joku muukin täällä siivonnut kuin minä (ei emme ole saaneet Ameria vielä maihin - ja minun täytyy hakea eropaperit ITSE! Kertoi äidin tuttu yks al-anon siis vanhemmat oli semmosia tai jompikumpi) - eikä se ole ollut poikani tai mieheni, NIIN ETTÄ JOS TE NUORISOA HAUKUTTU, SAATTE TODELLAKIN TUTA TÄLTÄ OPETTAJAKSI VALMISTUVALTA ex-rouvalta. Siis tulevat täysin vieraaseen kotiin, josta eivät kai muuta tiedä kuin nimen ovella. Molemmat saivat mukaan KIRJAN - pikku KIRJASTOSTANI joten minä ole "leikisti Kirjastotäti". Toiselle meni (pistin nimet muistiin) Orwell 1984, jota ajattelin CH:lle kun iso (kirjaston poisto 50 snt) Toinen otti Pelle Miljoonan Jamaican (kirjaston poistokori) - ja juuri tätä olen ajatellut, että jos kiinnostaa kirjat niin mun osoite on ---- se oikea paikka! Koska kellä muka on SANKARI: Pyhänpää - kirja! (1930 - luku)  etc. Ja mikä parasta AINAKIN SE TOINEN RAKASTAA NÄYTTELEMISTÄ.

Näyt
eleitä
näe en.

eivaan"
näyt
ele
itä.
näe en.

Rouva Peacock näyttelee Riihimäen teatterissa. Hän oli Nurmeksen Kalevala draaman - esitti: Ainoa. Hän oli katsomassa esitystäni, runoiltaa - ja minä sain minkä salaakin uskoin olevan mahdotonta . FILOSOFIAN opiskelun yliopistossa. Ja rakastan näitä lapsia, jotka täällä käyvät. (on tapahtunut paljon, enkä kerro kaikkea) Amer sai sivulleen facebookissa JOHN LENNON IMAGINE kappaleen. On vaara, ett ostan Lennon - toisenkin mukin. Joko THE WAR IS OVER tai sen, missä niillä on RAUHANMERKKI. On pakko - sota on edelleenkin uhka. Uutiset vain tulevat pätkittäin ja tipottain. Tänään huusin taas CH.lle, että tahdon nähdä uutiset. SANOIN, ETTÄ SEMMOINEN IHMINEN, JOKA EI TAHDO TIETÄÄ KUIN ITSESTÄÄN ON TYHMÄ. Julmaa tekstiä, mutta rajat on rajat. Ja sitten : TYHMÄ ON SEMMOINEN, JOKA EI KOSKAAN EPÄILE, MITÄ HÄNELLE SANOTAAN.....Eduskunnan sivuilla kerrrotaan mitä siellä tapahtuu. Jopa valiokuntatyöskentelystä (vaikka kuka nyt kun on tämmöinen"hullu"). **** kuka tietää? (Jumalako?) pysähtyikö elämäni sinä hetkellä, kun minulle sanottiin, OPETATKO MINULLE. Teatteria. "Te Atteria". The Other / theater / Tip93. Juuri kohtaamani Iina (ei Kuustonen) RAKASTAA TEATTERIA ja NÄYTTELEMISTÄ. SIIS TODELLA KOHTELIAITA NUORIA! Jätin laatikkoon naistutkimuksen tenttikirjan: Mistä on kiltit tytöt tehty - vai oliko se tuhmat? LASTENTARHANOPETTAJAA minusta ei kai tule, mutta onneksi on oma lapsi. Vähästäpä se jäikin kiinni. Gradukirjat otin pöydälle - muovipääkällon viereen ja kirjoitin kirjeen Professori Sajamalle. Ja Rebekka - hänen nimeään ei kirjoiteta kuin Daphne du Maurierin kirjaa.

Mimo ei tainnut kestää novelleja. Hävisi. Netistä. Minä sytytännyt kynttilän. Lapset leikkivät. Olen edelleen tyrmistynyt että minulta vietiin FILOSOFIAN kirja käsistä, kun olin teatterileirillä. FILOSOFIA ON AINA SIITÄ ASTI KUN SIIHEN TUTUSTUIN KIINNOSTANUT MINUA. ja nyt lapselle ruokaa! 

PS. tämän päivän opetus oli, että älä KOSKAAN (jos harvoin vaan) LASKE KOTIISI AIKUISIA, JOTKA EPÄILEVÄT ETTÄ OLET HULLU (JOTA OLETKIN/OLENKIN) SILLÄ HE EIVÄT OLE KIINNOSTUNEET SINUSTA VAAN ITSESTÄÄN - LAPSET JA NUORET LEIKKIVÄT JA AUTTAVAT - SILLÄ HEIDÄN ON TAIVASTEN JA TÄMÄN MAAN VALTAKUNNAT! Lasten on tämä maa - Nuorten on tämä hetki.