Vieläkin minua piristää tuo:"Olet parempaa seuraa kuin mustasukkainen nainen", koska tuon nyt pystyy mies sanomaan myös toiselle miehelle. Eiköhän miehet pidä vapaista ja itsensä hoitavista naisista? Toki tahtovat auttaa, kyllä ja saavat, mutta ei kiitos semmoista ripustautumista.

BOMBA-kirjasta otan ehkä kaksi värikopiota FOKAN asukastilassa kun käyn katsomassa, jos LÄPPÄRIKLINIKA saa sen kuntoon. Vieläkin kauhistuttaa se Joensuussa toiminut vastaava jonkun ry.:n jolla annoin koneen, joka ehkä jonkun muun korjaajan kanssa olisi saatu kuntoon. Mutta kun sanoivat, että osia voitaisii käyttää muiden koneiden korjaukseen, niin tahdoin auttaa. Soneran mies soittaa vapun jälkeen. Sitten pelätään uuden koneen myötä, että ei kai me sitä rikki saada, koska se on isompi.

Kirjastosta löytyi ARTO VIRTASEN (1984) KIVINEN KIRJA., wsoy - poistoissa. Pistin vain CMX:n sivuille, että onko tuttu Yrjänälle. En laita sitä ystäväni facebooksivulle (palvoo DOORSIA ja jim morrisonia - mulla directing on MORRISON) vaikka siellä käy tämän A.W.Yrjänän vaimo - joka on myös psykiatrinen sairaanhoitaja koulutukseltaan.

Mielessä pyörii NELJÄN RUUSUn: veri "lasken seppeleen nukkuvan isäni arkun luo". Ja pelottaa hirveästi mennä käymään siellä kaupungissa kesällä. Varmaan CH.n kanssa hautausmaalla käydään, jos hautausmaan kappeli olisi auki, kirkossa, mun pihlajapuu. Tuossa tullessa ajattelin, että olisihan ase GRILLIMYYJÄLLE askel eteenpäin KIHLAUTUA PIZZERIA - yrittäjän kanssa ja olla apuna sille. [siis Ase=askel! virhe!]Kun "tuon tyyppiset suomalaiset" ovat tuttuja jo. Nimittäin kun kohta on ajat, että avioero astuu voimaan. Siinä olisi kanssa vähän jännitystä sen suhteen, että RYÖSTÄÄKÖ NE SITTEN MILLOIN SEN PIZZERIAn. eli ihan räkälä-piizzeria mun mielessä oli. Muuten olis ihan yks ja hailee, että koulutus vaan vessanpöntöstä alas - johan toi mun isä sanoi, että ei minusta mitään tule (teinikun oli) - ja että hän sen kauppaoppilaitoksen olisi paremmin käynyt kuin minä --- mutta kun on tää CH, Kristian, niin ei ihan tommosta lapsuuttaa hänelle. Sympatiseeraan sitten vähän kauempaa näitä rohkeita - oisko marokkolaisia? Kuvittelen sitten vaan marokkolaisen yrittäjän sinne Marokkoon kertomaan että minkälaista on työskennellä suomessa. Pistän tämmösen lapun "mietintämyssyyn", että jos jonain päivänä. Kun en tiedä vielä marokon kulttuurista paljoa.

ISTUN VUOSAAREN KIRJASTOSSA. SEINÄÄN KORKEALLE ON KIRJOITETTU SANA "KAUNEIN" - JA MINÄ LISÄISIN SEN PERÄÄN:"kaunein ajatus". Ostan kirjan jonka on tehnyt Marjo Dufva yhdessä Kustantaja : Books on Demand GMbH, Suomi (eilen jossain oli sukunimenä Suomi). Aihe on MIEHISTÄ. Onnistuin koukuttamaan Sari ystäväni kissakirjaan, ehkä hän tykästyy tähänkin. Tämä on nimenomaan TUHMA KIRJA miehistä :) Kaunishan minä en ole, enkä koskaan tule olemaakaan. Ja olen niin isäni näköinen, että inhottaa. 31 vuotiaana, kun he saivat minut hän oli vielä hoikka. Ei vuosikymmeniä myöhemmin. Monta lenkkiä ja ranskanperunaa mennyt näistä käsistä. Vastenmielistä touhua. Hukkaan heitettyä aikaa, vaikka siitä palkan sain minäkin. Nöyristelyä, sitäkin.Kerättyjä roskia, kun heittivät paperit torille. Vapautta?? Sitäkö se niille oli? Ja sitten vielä oma äiti tulee sanomaan, että grillinpitäjien tyttärenä ne sinut tuntee - no joo, tuntee kun itse tätä täällä pähkäilen. Ei voi mitään, mutta minulla on mielenkiintoinen isä. Jos ajattelee ensimmäisiä vapauspäiviä. Koko sitä "mustaa maailmaa" (rikollisten / alamaailma) josta normaalit ihmiset...enpä sano mitään. ***Ja sitten tulisi pieni lapsi ja sanoisi:"Minä tunnen sinusta kaiken, kuuntele minua" - voin joskus teettää meille molemmille, minlla ja Kristianille (=CH) paidan: I WANNA TOUCH YOUR SOUL. Niinhän se menee!