Siis nyt minä korostan, että minulla on Helsingissä ainakin muutamia hyviä ystäviä. Mutta heistä en kirjota enkä puhu, koska tämä on minun blogini, enkä tahdo heidän asioistaan missään kirjoittaa.

Tietokoneeni meni rikki. Juuri samana iltana kuin päivällä oli soittanut Soneran myyjä, joka saa minut ostamaan 14.90 €  x 36 kk. Olin siellä paikassa, jossa sairaanhoitajana on SIWA LEVINSKY, jos nyt uskomme Psykiatrisen poliklinikan seinäopasteita.  En nyt jaksa googlettaa Monica Lewinskyä, mutta aikamoisen sopanahan tuosta saisi keitettyä. // Olen Fokan asukastilassa ja lupasin "päivystää" jos jollain on asiaa esim. kahvia. Kiltti setä etsi googlella tietokoneella tiedot LIEKKI-hotellista, joka oli ASUNNOTTOMIEN ALKOHOLISTIEN majoituspaikka, joka oliko sitten isäni työpaikkana? Ovimiehenä? Omien sanojen mukaan joo - mut miten tähän sit sopii se, että se on myynyt viinaa? Siis joo - parempi, että jotain OIKEATA VIINAA kuin jotain näitä korvikkeita, jotka tuhoo rappioalkoholistin sisukalut.

Kuten olen jo facebookissa ystävilleni sanonut: KÄYKÖ RÖYKÄ? Viittaan tällä siihen että pidän Kauko Röyhkän musiikista, se on älyllisempaa kuin XXXXX. Ja ihan jotka MUN SUKUTARINAAN tietää, niin käykö Röykä, eli menisitkö lusimaan mun isän puolesta. Eli myös attitude, että MUN TODELLISUUS ON TODELLISEMPAA KUIN television todellisuus. Saa nyt nähdä saanko mä tän T-paidan itselleni. --- tai sit vois vaan haaveilla, että toi lukis kirjan ja tajuais sen. ** Näinhän se alkoi: minä 15 vuotiaana ajattelin elämään. Kaverit tarttui alkoholiin, jopa nykyinen entinen johtava sosiaalityöntekijä (hänellä on sisko, jolla sama nimi kuin Suomen tasavallan entisellä presidentillä - siis etu+suku), joka sanoi, että olen kuin sekundaneekeri (80-luku ei kielletty). varmaan pätevä työssään ja ammatissaan on! Ois kiva löytää tästä maailmasta joku joka tajuais mun vitsit yhtä hyvin kuin Isä. Jonkun joka odottais kun mä vartun ja kehityn. Ei joku inhottava nykyinen näyttelijä, jolla vaaleat hiukset ja rokkipojat samassa asunnossa. Mun vanhempian pahan olon syy oli ollut niiden vanhemmissa. Tähän uskon. YKSIKÄÄN AIKUINEN ISÄ TAI ÄITI EI TÄSSÄ MAASSA VARMAAN OO NIIN HYVÄ, ETTÄ VOIS SANOO, ETTÄ HÄN ON OIKEASSA. TANA! Onks tää muka niin HYVÄ-PYHÄ maa? Yhteen runoon kirjoitin, että pitäis saada ihmiset LÄPIVALAISTUKSI. Ja niin muuten pitäiskin. (ups, olen miltei unohtanut TEAK tänään, käydä Krisun kanssa). Kuka meistä on semmonen Jeesus, että voi mennä ns. "pahantekijöiden" joukkoon ja pysyä hyvänä? Että uskaltaisko yrittää? Isä uskalsi. Yrittää siis. Ja mulla oli paljon parempi isä kuin hänen isänsä oli ollut, näin olen ollut ymmärtävinäni. Ja minä? Miten lapsen nenästä alkaa vuotaa verta kun sille huutaa? Höh?

Ei kannata välittää, jos vaihdan kulttuuripiiriä hesalaisesta (he/salaisesta) Itä-suomiseen sormen napsautuksella. RUNO (Spoon river?)
Kurja kivesi
siinä kurja nimesi
(kiroaa joku).

2)
Kurja nimesi;
siinä kurja kivesi --- ja-loki-vesi onkin JALO - kivesi
siis satuihin usko, uniin ja taikoihin

ei moniin aikohin olla nähty
niin, on tehty
hyvin ja hyödyksi

Hannaa-hannaa-Hunnin-Hannaa!

Enää en tipahda takaisin kotikylän Pubiin soittamaan vain Jukeboxia. Varomaan jokaista elettä ja ilmettä ja - vaikka paljonhan ne antoivat minulle, kulttuurista. Vahtimaan jokaista kyläläistä, että ketä ne on ja mitä ne on tehneet. EI KIINNOSTA!