Jos on todellakin mieshenkilölle ilmoittamassa, että niin, minä olen menossa naimisiin tässä joskus, että minua on KOSITTU, niin kuinka tämän mieshenkilön NAISYSTÄVÄ voi silloin olla MUSTASUKKAINEN?

Aion mennä Poetry Connection Jam - runoesitysten OPEN MICK juttuun. Mutta vasta syksyllä, koska nyt toukokuussa on tilaisuus 5.5.2012 ja mummo ei ole silloin meillä vahtimassa CH:ta. Luvassa mm. "KÄYKÖ RÖYKÄ" ja sanapari "JEES! - UUS!" (siinä lyödään oikealla kädellä rintakehää kuin konsanaan Tazan Bundola. Te nuoriso ette ehkä Tarzania tunnekaan, kun ei lehtipisteissä sitä enää näy).

Olen tänään lukenut Heinimäen Kafekismus kirjaa. Ihmetellyt eilen, että Peppi ja Sokrates kirja on Kirjapajan kustantama. Miettinyt tekstiviestiin, että pitää alkaa miettiä CV:tä ja työhakemusta, että kertoa siellä miten UPEAN IHMISEN he saisivat (teatteria ja lausuntaa...) kuntaansa jos ottaisivat minut töihin. Purkanut sydäntäni päiväkirjaan, jotta ystäväni ja muut ihmiset eivät kärsi mielialan vaihteluistani. Pitänyt parvekkeen ovea auki, jotta ihana auringonpaiste pääsee sisään. Kehunut kuinka paljon kovempaa Helsingin linnut laulavat kuin Pohjois-Karjalan linnut. Ostanut kaupasta Missä - X karamelleja.

Ja miettinyt valmiiksi miten lähettää ensi viikonloppuna viesti, että

MIKÄLI NÄIDEN TEKSTIVIESTIEN JÄLKEEN PUET YLLESI HÄÄVAATTEET NIIN KERRO TYTTÖ/NAISYSTÄVÄLLE, ETTÄ ET OLE SINNE SULHASEKSI LÄHDÖSSÄ. JA OTA MUKAAN SOITIN KOSKA HÄÄT OVAT HYVIN PIENIMUOTISET eikä ajankohtaa vielä tiedetä. (Ja nythän sinä jo tiedätkin elämästäni enemmän kuin äitini.)

Tämän lähetän vasta lauantaina, koska siellä varmaan sillon juhlitaan. Ja Pakistaniin (vai jo Kuala Lumpuriin tai jonnekin) pistin viestin, että OLEN KUTSUNUT ENSIMMÄISEN VIERAAN HÄIHIN. Ja kun tätä elämää elää nyt 41 - vuotiaana niin on varautunut kaikkeen - tästä voi kirjoittaa kirjan, jos HÄIHIN asti ei päästä. "Hän kutsui heidät häihinsä" Minun mielestäni tuo on MONIKKO tuo "häihinsä" sana! **** Olisiko kohtaus todellakin tämä: 3 miestä, joita morsian kutsuu nimellä "REMA" (ja pappi sanoo THEO) (ja morsian toistaa REMA) tulee morsiamen ja  AMER- nimisen miehen häihin - miehet joille tuo morsian ei todellakaan kelvannut. "Ole hiljaa" "Olet tyhmä" "Olet hullu". Ei sinne häihin nimittäin tulla juhlimaan mitään "ikuista rakkautta" koska se on mahdotonta. Ehkä sitä, että kaksi samanlaista ihmistä löysi toisensa.

* Minä en ymmärrä tätä: meidän tulee Kierkegaardin mielestä hypätä uskon varaan. Soren Kierkegaardin. (-mitä tuli heistä, joita se filosofia ei kiinnostanut?)