ihan näin tämä ei ole, mutta....:
ÄITI tulee käymään tyttären kotiin.
ÄITI: mitä sä olet tehnyt täällä? Et mitään.
ÄITI: mitä sä olet? Et mitään.
ÄITI: Ja sun lapsuus, siitä ei nyt vaan puhuta. Se on ollutta ja mennyttä. Ja sun isäs, sitä mä en ymmärrä enkä suakaan. Ihan oot kuin isäs, senhän mä sanoin sulle jos silloin kun sä olit 12 - vuotias enkö sanonut - ja säkin näit miten se joi. (enemmän kuin sä, ajattelee tyttö, sä olit silloin töissä.)

Meillä toteutuu viimeinen eniten muualla ehkä nuo muutkin kohdat.

JOSSAIN siellä murrosiän murtumapisteissä on koko elämän tulevaisuuden suuntaviivat. JEP ne meni yhtenä nauhana koko lapsuuden ja nuoruuden saarnat mitä äiti piti isälle aina. RAKKAUS? mikä v___tun rakkaus. Ja NÄYTTELIJÄÄ sitä susta ei ainakaan tuu, se kai ajatteli? --- koska sun isäs, näithän sä ja muistatan sä sen. *****

******no, mutta nyt olin ystäväni Sarin levollisessa seurassa ja televisiossa videoiden kautta pyöri Harjunpää ja pahan pappi elokuva ja me vaan juteltiin ja mä söin VALOKEIDAS @ Mimerkinkuja 1, 02130 Espoo - puh. 09 - 855 0026 avoinna: ma-pe 8 - 24, la - su 10 - 24 SUOSITTELEN! Siis KALEVALANTIELLE näkyy kyltti RAVINTOLA VALOKEIDAS ja sit heidän mainoksessaan on väärin osoite: Mimerinkuja 1, huomasin kun ystäväni Sari (tää on K., niitä on myös Sari A., ja Sari T., Sari A., on ollut elämässään myö Sari S. foryourNotice) toi hänen luokseen läheisen FILMTOWNIN leffat, niissä osoite oli väärä - luulin jo lähettäneeni VÄÄRÄN OSOITTEEN Valtiomon iäkkäälle (en ees tiiä kuin vanha) rokkikollille -- toivoi onnea OPETTAJETTARELLE, kaunista, eiks vaan?) mutta niillä siis sekä SARI:n ja FILMTOWNIN seka ESPOON KAUPUNGIN mielestä VÄÄRÄ osoite mainoksessa. Tämä todella on ilmainen mainos, koska kun istuin TISKILLE koin tähän astisen elämäni oudoimman elämyksen! Edessä oli PEILI josta näin itseni. Sen vieressä oli aukko, josta näin kaljun miehen liikkuvan. Ja totta tosiaan: HETKEEN en tiennyt, että mikä se on: PEILI kuten josta itseni näin vai aukko. Menin jopa niin sekaisin, että oikeasti n. 4 sek, en ymmärtänyt että se oli peili se, joka heijasti minut. Ja se nyt on todella outoa. Niin - nyt minulla on hyvä TARINA kerrottavaksi, jos JOSKU OPETAN PSYKOLOGIA-a. Se maksoi 6,00 € (leipäkebap) ja siis kaupan päälle tuli se ruoka. Jopa tuon PSYKOLOGIS-VISUAALISEN HARHAN muisteleminen saa pääni lievästi sekaisin. Joten sitä on muitakin tapopa sekoittaa päänsä kuin alkoholi ja huumeet. Antaa ulkomaalaisten henkilöiden yritysten (kuten valokeitaan) hoitaa se.

Ja voin kertoa, että ex-rokki-kolli (isäntämies) vastasi viestiini. Uskon, että meitä yhdistää rakkaus musiikkiin. Ja se, että sen bändin pojat ottivat minut hetkeksi laulamaan kanssaan bändikopilleen. Enpä sitten niiden muiden nimiä muista. Kun taas NURMEKSEN (siinä se tuli) IDIOOTIT ROKKIÄIJÄT (minua hieman vanhemmat) idiootit (siltä se minulta näytti, näin) rokkipojat (minua hieman vanhemmat n. 1985 - 1995) pitivät TYTTÖYSTÄVISTÄÄN kiinni ja olivat asenteella: ÄLÄ PAHA TYTTÖ TULE TÄNNE, oo vaan siellä luukun takana kysymässä, että MITÄ SAISI OLLA. vittu! No, mut joo: KENELLÄ NYT ON ROY ROCKWOODIN: BOMBA - djungelpojken KIRJA? kenellä act-ual-ly koko hela rock? jos otetaan JEAN ARC/ANA-IS NIN. häh? Oisko nyt KIVA jos joku, jos kukaan olisi tullut juttelemaan kanssani sinne GRILLI-PORO:n pikku penkille, kun join kahvitauolla kahvin ja luin Hesaria - että mitä siellä maailmalla tapahtuu. Ei todellakaan ollut kavereita silloin.

No jaa, samahan se, tässähän on tarkoitus päästä luokkahuoneeseen opettajaksi. Kiva ilta takana, kebap, kissa, elokuva, jutustelua, yhteinen ongelma, liikakilot. Kissa, vähän karkkia, kahvi. Rakas ystävä, joka ei löydä miestä itselleen! Ja on kiire! Lapsi! täyttää 42 v.! Ja siis oma lapsi tukiperheessä. Miksi ystävälläni ei ole kirjoja? Miksi hän ei lue? No, mutta mielestäni vaativa työ yliopistolla. Sitä ei ikinä tiedä, jos me lähdemme joskus vielä ulos tiedättekö, ravintolaan....ihan vaan katsastamaan.....ajattelin ROCKSia siinä Rautatietorilla. Vaikka koko suunnitelma katkeaa jo alkuunsa. Ei pääse kuin ajatukseen, että on siellä ROCKSIN ovella ja sitten ei vaan jaksa. Eniten sitä tuollaisella reissuilla odottaa niiden tosi kauniiden ROCKS naisten yliolkaista pään kääntämistaä, että tommonen nyt ei ainakaan. Ja sitten paneutuva jakamaan toistensa juoruja. Turha ottaa rumpukapulaa sinne mukaan, ei ne sitä halua. CH:llekin olisi helpompi selittää, että on ollut kuuntelemassa HENGELLISTÄ MUSIIKKIA. Tavastialle se antoi mun luvan mennä. Etsin pääkallopaikkaa, toimitusjohtajan tyttären perheen "postilaatikkoa". On se hurjaa olla naimisissa, aina ei voi olla onnellinen. Ja jos on vielä lapsia. Puff vaan, pieni henkäys menniesyydestä ja olen kadonnut.

Annan periksi ja menen nukkumaan. 23.35 - laitan TV:n kiinni.