Edellinen kirjoitus jäi kesken Kierkegaarista, koska en enää muistanut mitä muuta hän on kirjoittanut MUTTA TÄNÄÄN! Löysin MOZART - esseet Kierkegaardilta vaihtokorista. En ole vielä ehtinyt lukea. Liken kustantama 0 €, jonkun kirjaston vanha, mutta so what.

Oli palaveri meillä kotona: varhaisen tuen Sinikka ja hänen pomonsa, minun hoitaja ja lastensuojelun ihminen (jotka kaikki uskovat, että vielä kirjoitan jotain, joka julkaistaan so. kirja). Tuli sitten esiin, mitä ilkeyttä olen äitini puolelta saanut kestää (enkä edes sanonut sitä, kun ei tullut mieleen, että äiti sanoi kerran tullessaan, että SULLA TÄÄLLÄ MUKA KAIKKI HYVIN VAIKKA PILLEREITÄ POPSIT, niin - pillereitä popsit). Oma hoitajahan oli sitä mieltä, että äidin oleminen Helsingissä on hyvä. Lastensuojelun mielestä ei, joten ehdotin, että jos "vointi huononee" (muistakaa, että tässä suvussa on a) tapettu ihmisiä (=en tarkoita sotaa) b) yritetty tappaa ihmisiä) silloin kun mummo ei täällä, niin hänet voi kutsua katsomaan CH:ta, mutta jos on niin, että VOINTI HUONONEE SILLOIN KUN MUMMO JO TÄÄLLÄ niin sitten tuskin EI EETTISESTI oikeus sijiottaa minua sairaalaan ja lasta mummolle kun se ts. on "mummon vika" --- tämän joku kirjasi ylös. "Meidän Marjalle" (vai merja) minä annoin mukaan sen kirjoituksen isästäni, josta Pääskynen sanoi, että siinä on kirjan ainekset - romaanin. No, mutta KREETTA ONKELI pääsi mielestäni sinä vuonna sisään dramaturgian ko:maan, kun minäkin hain. Muistelisin nimislistaa katsoessani leikkineeni sanalla Onkeli/Enkeli. En ole vuosilukua (1992) mistään tarkistanut. Tai jos myöhemmin, niin Onkeli pyrkinyt useamman kerran :-) Siellä se kirjahyllyssä ILONEN TALO on, ja kohta on nuo muutkin kirjat mm. Furmannin onnellinen lapsuus. Varhaisen tuen pomo tosi kiva ja meillä käyvä Sinikka myös.

Viikonloppuna laittanen tekstiviestin, että jos puet häävaatteet näiden viestien takia yllesi, niin (Pera) (ja tuossa kahvilasas hyvin hyvin samanoloinen ulkomaalalinen mies, eikä mulla hyvät vaatteet päällä, kun lähdin vaan lääkkeet hakemaan) - sano tyttö/naisystävälle, että et sinne SULHASEKSI ole tulossa. Ja mukaan soitin (ymmärtääkseni huuliharppu - ajatelkaa nyt, me kaksi mannerten erottamaa syleilyssä ja huuliharppu!). Kysehän on miehestä, joka läksi mukaani toisen miehen kanssa hautausmaalle kun TAIK / elokuva hain. Ja se kai oli myös TYKÄNNYT MUN RUNOISTA, joita muutaman kerran pikkuakupungin sanomalehdessä oli. (Ostin 2 kpl Teräsmiehiä).

JA VITTU!
(sori)
- voiko se mun hoitaja joskus selittää, mitä se "puheen syrjähtelevyys" tarkoittaa. - ja ei kai se yritä, että "KUINKA VOIT" äidin äänensväyllä, että et saa..jne...