AVIOEROPAPERIT ovat vielä minulla, koska täytyy neuvotella lakimiehen ja Suomen sosiaalipalveluiden (suureellinen sanahirviö) kanssa, että mitä sen lapsen kanssa tehdään? Että kuinka saada hänet ehkä vain minulle. Tosin Amerhan olisi kai valmis jäämään tänne Suomeen, kun vihdoin netin kautta löysi naisen joka rakastraa ja palvoo häntä (, no siis sanotaan, että rakastaisi ja palvoisi häntä n. 5 sek./vrk, jossa on 24 h - ja maanisena toivoisi olevan jopa 28 h -- ja ostin myös MANIAC LIGHT - mukin, vihdoin 3 €). Koska olen varautunut myös siihen, että koko nettirakkausotku katoaa, niin tiedän, että voin tunteistani ja havainnoistani ja tästä kaikesta KIRJOITTAA kirjan, niin löytyi kaksi vanha Rema:a (obs. Remu/Rema)(tai THEO-REMA). Siis aivan oikein: POHJOIS-KARJALASTA Pentti ja Pertti! Pentti tuntee RUMMUT ja sai tänään tekstiviestin, että se taitaa olla LAULANTAI - päivä (tuli nimittäin onnittelut OPETTAJETTARELLE :()) ja Pertti (jonka niminen juoppo oli eräällä miehelle kirjoittajaryhmässä) ilahdutti minua PALINDROMILLA " taidevilinää pääni live diat " joka on mielestäni aivan loistava palindromi :(), mutta arvatkaa tavailinko minä ensimmäistä sanaa, että tuleeko tässä haukut, että olen taas ihan sekaisin (siis tää henklö Nurmes-Rema ei kai sellaista ole koskaan...,). - ja se oli vain vastaus palindromiin SAVIATOMI SIMO TAIVAS - kun etsin sopivaa sanaa SAVIKYLÄLLE (pitäisikö tuo Savi atomi olla erikseen?). Simo on paikkakunta, jossa sukuni on joskus jonkin aikaa asunut.

POP STOP! POP´S TOP!
Mennään uimaan CH:n kanssa. Tällä Pertille (ken lie) sanoin myös tekstiviestissä, että KÄYKÖ RÖYKÄ hänelle? Selitys on sit mennyt myöhemmin, että tää tapaus isäni & Röykä. Et se ei oo pieni "viaton" väärinkirjoitus. On ollut pakko kirjoittaa paperille, kun tietokone kokonaan rikki. Vaihe 1) läppäriklinika maanantai, vaihe 2) vapun jälkeen soittaa Soneralta mies, että 14,90 € / 36 kk, uusi kone.

JÄLKIKIRJOITUS
Sitä minä vaan rakkaat sisaret tahdon sanoa, että jos menee poikki mieshenkilön kanssa, siitä tulee EX, niin pitäkää vaan hyvät välit (ellei se todella oo joku PASKIAINEN), niistä voi olla hupia ja hyötyä (molemminpuolin) jälkikäteenkin. Penttiä, Perttiä ja minua yhdistää rakkaus musiikkiin. Joudun ehkä kertomaan toiselle heistä, että minua vaivaa sama vaiva kuin Meurmannia. ** Enirosta nuo yhteystiedot löytyivät. Hauska sana SEXY - s ja y pois niin jää EX. Tai DISPLAY (esillepano) P:hen vielä X päälle ja se meinaa Jeesusta ja jos lähtee P pois (välkkyvävalo) niin jää DIS ja LAY - ja koska dis on myös sävel, se LAY meinaa laulamista eikä SEX-kumppanina oloa.On ihanaa olla tämän ikäinen ja olisi kurjaa olla nuorempi.